HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
 
 
 

 

HÍREK

Design fugák a fürdőben

<<< vissza
 
2016.03.25

Az építkezési és felújítási munkálatok a praktikusság mellett már a stílusosságot is célul tűzték ki. Az egyik legkülönlegesebb design megoldás a fugázás, amivel egyedivé varázsolható egy-egy helyiség. Te milyen stílust képzelsz el az új fürdőszobádban?

 

Desig fugák a fürdőszobábanAz exkluzív megjelenésre a lehetőségek száma végtelen:
A színek tekintetében a burkolat és fuga harmonizálhat vagy épp elüthetnek egymástól. Az élő fuga színminták és színskálák tömérdek variációt kínálnak, így könnyen megtalálhatod a kedvenc színed. Azt azért tartsd szem előtt a döntésed során, hogy a végeredmény hosszú távra szól, azért olyan színvilágot válassz, amit szívesen nézel akár évek múlva is a fürdőszobában, konyhában!Nem tudsz választani a színek közül? Dobd fel a fürdőszobád több féle fugával! Sőt, ha igazán dizájner fürdőszobát szeretnél, már akár ezüst- és aranyszínű, csillogó fugát is választhatsz a lakásfelőjításkor, építkezéskor.Játssz a fugaszélességgel! Ha a hagyományos színvilágot kedveled, de valami kis furfangot belevinnél a fürdőszobád megjelenésébe, akkor a fugaszélesség a Te eszközöd.Színes és változatos fugák a fürdőszobábanSzakíts a hagyományos burkolatokkal: készíts mozaikot a lakásfelőjítás, építkezés során! Fejezd ki az egyediséged egy dekoratív mozaikkal és legyen páratlan a fürdőszobád.  Fal, padló díszítésére vagy akár a tükör dekorálására is kiváló a mozaik.

Azt ne feledd, hogy a választott burkolat befolyásolja a választható fuga anyagát és szélességét is, ezért mindig ellenőrizd le a burkolat paramétereit és azon belül kreatívkodj!Ha pedig nem csak stílusos, de praktikus fugázást szeretnél olvasd el fugázási tanácsainkat, vagy nézd meg bemutatóboxainkat fürdőszobákhoz pécsi telephelyünkön.