HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
 
 

 

HÍREK

Az év színe a levendula!

<<< vissza
 
2018.02.13

Hogyan használd kreatívan otthonodban?

Biztosan sokan meglepődtetek rajta, hogy a tavalyi esztendőben a púder rózsaszín volt a befutó, ám ez idén sem változott drasztikusan! Az otthoni trendek esetében ugyanis ezúttal a levendula lett az év színe!

Az év színe a levendula!Hogyan használd kreatívan?

A levendula alapszínét tekintve lila és fehér színek kombinációja, ám a különböző árnyalatai miatt közel áll hozzá a kékes és a vöröses színvilág is. 

Kellemes megjelenése mellett még nyugtató hatással is bír, ami nem egy elhanyagolandó tényező! Semlegessége miatt egyik kiemelkedően kedvenc szín lett a festés terén az óvodákban és iskolákban is.

Remekül kombinálható szín, ugyanis a pasztell színekkel, fehérrel vagy akár a szürke különböző árnyalataival is kitűnően passzolhat. Így akár egy főfal kiemelése esetén is tökéletes hatást eredményezhet, amennyiben ezt a színt használjuk a festés során.

Kiegészítőkben is uralkodik

Az év színe a levendula!A levendula nem csak a festés terén, hanem dekorációs kiegészítőként is remekül használható!

Jelentheti ez magát a levendula virágként történő alkalmazását dekorációként, vagy akár visszaköszönhet a szín az anyagok játékában is. 

Ha otthonunkban királyi pomát és luxus hatását szeretnénk kelteni, akkor azt magas minőségű szövetek választásával is tovább emelhetjük.

Ez lehet akár egy jól megválasztott szatén, de akár gondolkodhatunk a nagy népszerűségnek örvendő vintage stílusra is, melyhez kifejezetten jól illeszkedik a levendula.

Natúr fehérrel, tört fehérrel, vagy nude színekkel kombinálva egy igazán kellemes, nyugtató hatást érhetünk el vele.

Ha nem terveznél nagyobb átalakítást otthonodban, akkor például a függönyök lecserélésével, párnák áthúzásával és egy jó minőségű, puha szőnyeggel máris új érzést kelthetünk hétköznapi nappalinkból!

Légy te is kreatív és használd bátran otthonodban!

Ha további kérdésed merülne fel, vagy segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal!

Képek forrása: Pinterest