HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 ÜNNEPI NYITVATARTÁS

Április 19. (péntek):  Zárva

Április 20. (szombat):       
7:00 – 12:00

Április 21–22. (vasárnap-hétfő): Zárva

 
 

 

HÍREK

Fürdőszoba trendek 2017-ben!

<<< vissza
 
2017.01.24

Egy dolog biztos a 2017-es évben: a fürdőszoba trendeket abszolút a természet ihlette! Mind az anyaghasználatban, mind pedig a színekben a természetesség érvényesül idén, de azért az évek óta hódító trendirányzatok is megmaradnak. Lássuk, hogyan érdemes a lakásfelújítás, építkezés során kiválasztani új trendi fürdőszobánk megjelenését!

Fürdőszoba trendek - Vintage stílus  és természetes anyagokA vintage stílus évek óta hódít a lakberendezésben is, így nem csoda, hogy a fürdőszobában is találkozunk vele. Ez egyrészt szürkés, pasztelles színárnyalatokban jelenik meg, másrészt a régies, kopottságot idéző burkolatokban.


Ha igazán trendi csempét szeretnénk választani, akkor idén a natúr kő hatás a befutó. Ezek a burkolatok igazán elegáns megjelenést tudnak biztosítani és modern szaniterekkel kiegészítve a régi és új különleges egészét alkotják.

 

Ráadásul a csempék már kiválóan tudják utánozni a márvány, mészkő vagy akár pala felületeket. Sőt a natúr betont idéző, akár érdes felületek, három dimenziós csempék is visszaköszönnek a trendi fürdőszobákban.

 

Fürdőszoba trendek - márvány a fürdőben Beton hatású felületek


A csempe méretek pedig a szokványostól eltérőek lesznek: vagy az egyre nagyobb vagy a viszonylag kicsi csempék, mozaikok a divatosak idén. A határok pedig továbbra is elmosódnak, már nincs éles határ a padló és a fal között, ahogy az korábban szokás volt.

 

fa fürdőszoba bútorokról már tavaly is irtunk az aktuális trendek között. Ez idén is méltán népszerű megoldás, sőt egyre több szokatlan helyen jelennek meg a fürdőben a fa hatású burkolatok, felületek. Fa erezetet kiválóan imitáló csempék, járólapok vagy akár zuhanyzó elemek is visszaköszönnek az idei trendekben. 

 

Fürdőszoba trendek - elmosodik a határ a fal és padló burkolat között Fürdőszoba trendek - fa hatású burkolatok a fürdőszobábanFürdőszoba trendek - fekete színek is divatosak a fürdőbenMár nem csak a fehér és a világos színek dominálnak a fürdőszobában. 2017-ben a szürke minden sötétebb árnyalata és még a fekete is nagyon trendi lesz, természetesen világos kiegészítőkkel, szaniterekkel és fürdőszoba bútorokkal párosítva.Ha felújítás vagy építkezés előtt állsz, és egy igazán trendi fürdőszobát álmodtál meg, vedd fel velünk a kapcsolatot! Már a látványtervezésben is rendelkezésedre állunk, továbbá minőségi építőanyagokkal és szakmai tanácsokkal is ellátunk üzletünkben!

 

Képek forrása: Pinterest