Ha feldobnád otthonod, akkor lakásfelújítás helyett érdemes egyszerű kiegészítők, vagy dekorációs elemek használatában gondolkodnod. Ezzel nem csak sokat spórolhatsz, de lakásodat is komfortosabbá varázsolhatod, hiszen a környezetváltozás és az “új” hatása magával ragad.

Lehet szó drapériáról, függönyről, vagy ülőkéről, mind figyelemfelkeltő és praktikus darabok. Mind közül azonban kiemelendő a jól megválasztott ülőke, mely egy igazán domináns kiegészítő és formájával, valamint mintázatával új megjelenést kölcsönözhet az otthonodnak.

Íme 5 ülőke típus, ami átvarázsolhatja a nappalid!

Retró

A retró ruhák, bútorok, zenék talán a legnagyobb fénykorukat élik napjainkban. Nem csak az idősebb generáció köreiben, de már a fiataloknál is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a retró darabok. Éppen ezért ajánlott lakásodba belecsempészni egy-egy régi, retro kiegészítőt.

lakásfelújítás

Szőrmés

A tini álmok és a modern hölgyek nagy kedvence az egyben előkelő, elegáns, ám sok esetben mégis “királynői” hatást kölcsönző szőrme. Ráadásul a szőrme kiegészítőként való használata népszerű lakásfelújítás trend is.

lakásfelújítás

Kötött

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a kötött kiegészítők ismét a lakberendzés középpontjába kerültek. Beszélhetünk ruhákról, lámpabúráról, ülőkéről, vagy bármiféle kiegészítőről. Ha kötött, akkor csak divatos lehet!

lakásfelújítás

 

Geometrikus

A geometrikus formájú ülőkék letisztult mintázattal igazán minimalista megjelenést kölcsönöznek otthonunknak. Így ha az egyszerűség és kifinomult megoldások kedvelője vagy, akkor alkalmazz geometrikus formájú kiegészítőket.

lakásfelújítás

Etno

Itt a dominanciát a színvilág adja, ugyanis a hatás a mintázatban és a színekben rejlik. Az etno színvilág használata olyan harmóniát csempészhet otthonodba, mely felér egy kisebb lakásfelújítás adta érzéssel is.

Ráadásul az etno mintázat már a fürdőszobákban is uralkodó hatást gyakorol, így érdemes ott is kipróbálni. De nézzük csak, mi a helyzet az ülőkék terén?

lakásfelújítás

 

Válaszd ki Te is a hozzád legjobban passzoló stílust és dobd fel otthonod megjelenését! Ha pedig lakásfelújításon töröd a fejed, vagy barkácsolnál és eszközökre, alapanyagokra lenne szükséged, fordulj bátran a Léta-Ker kollégáihoz!