HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
 
 
 

 

HÍREK

Lakásfelújítás divatos ülőkék által!

<<< vissza
 
2018.10.14

Gondoltad volna, hogy sokszor nem szükséges egy teljes lakásfelújítás, mivel egy egyszerű kiegészítő is új megjelenést kölcsönözhet lakásodnak?

Ha feldobnád otthonod, akkor lakásfelújítás helyett érdemes egyszerű kiegészítők, vagy dekorációs elemek használatában gondolkodnod. Ezzel nem csak sokat spórolhatsz, de lakásodat is komfortosabbá varázsolhatod, hiszen a környezetváltozás és az "új" hatása magával ragad.

Lehet szó drapériáról, függönyről, vagy ülőkéről, mind figyelemfelkeltő és praktikus darabok. Mind közül azonban kiemelendő a jól megválasztott ülőke, mely egy igazán domináns kiegészítő és formájával, valamint mintázatával új megjelenést kölcsönözhet az otthonodnak.

Íme 5 ülőke típus, ami átvarázsolhatja a nappalid!

Retró

A retró ruhák, bútorok, zenék talán a legnagyobb fénykorukat élik napjainkban. Nem csak az idősebb generáció köreiben, de már a fiataloknál is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a retró darabok. Éppen ezért ajánlott lakásodba belecsempészni egy-egy régi, retro kiegészítőt.

lakásfelújítás

Szőrmés

A tini álmok és a modern hölgyek nagy kedvence az egyben előkelő, elegáns, ám sok esetben mégis "királynői" hatást kölcsönző szőrme. Ráadásul a szőrme kiegészítőként való használata népszerű lakásfelújítás trend is.

lakásfelújítás

Kötött

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a kötött kiegészítők ismét a lakberendzés középpontjába kerültek. Beszélhetünk ruhákról, lámpabúráról, ülőkéről, vagy bármiféle kiegészítőről. Ha kötött, akkor csak divatos lehet!

lakásfelújítás

 

Geometrikus

A geometrikus formájú ülőkék letisztult mintázattal igazán minimalista megjelenést kölcsönöznek otthonunknak. Így ha az egyszerűség és kifinomult megoldások kedvelője vagy, akkor alkalmazz geometrikus formájú kiegészítőket.

lakásfelújítás

Etno

Itt a dominanciát a színvilág adja, ugyanis a hatás a mintázatban és a színekben rejlik. Az etno színvilág használata olyan harmóniát csempészhet otthonodba, mely felér egy kisebb lakásfelújítás adta érzéssel is.

Ráadásul az etno mintázat már a fürdőszobákban is uralkodó hatást gyakorol, így érdemes ott is kipróbálni. De nézzük csak, mi a helyzet az ülőkék terén?

lakásfelújítás

 

Válaszd ki Te is a hozzád legjobban passzoló stílust és dobd fel otthonod megjelenését! Ha pedig lakásfelújításon töröd a fejed, vagy barkácsolnál és eszközökre, alapanyagokra lenne szükséged, fordulj bátran a Léta-Ker kollégáihoz!