HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

HÍREK

Praktikus tippek és építőanyag akció

<<< vissza
 
2019.09.09

Megérkezett az Új Ház Centrum új, őszi katalógusa, melyben az aktuális építőanyag ajánlatok mellett hasznos tippeket is olvashatunk. Lássuk mire érdemes odafigyelni ősszel, ha építkezés vagy lakásfelújítás előtt állunk!

Valódi biztonság másodlagos fűtéssel

Függetlenül attól, hogy biztonsági vagy gazdaságossági megfontolás alapján döntünk, érdemes törekedni egy másodlagos fűtési rendszer kiépítésére is. A kémény kiválasztása során fontos, hogy legyen egy konkrét elképzelés a tüzelőberendezés kapcsán, hiszen így sokkal testre szabott megoldások közül tudunk választani. Érdemes figyelembe venni a kémény típusát, lehetséges átmérőjét, az épület geometriai jellemzőit, és a tüzelőberendezés egyes paramétereit is.

Egy jól megválasztott kémény általános funkciója mellett hangulati elemként is szolgálhat, hiszen amellett, hogy gondoskodik a melegről, a barátságosan lobogó tűz, és a pattogó fahasábok hangja meghitt körülményeket teremt az otthonunkban.Építőanyag akció - kémény

Építőanyag akciónkban a Leier 16/5 FM kéményrendszer kedvezményesen szerezhető be. Az LSK kéményrendszer kiváló hőszigetelési tulajdonsággal bíró, ásványgyapot hőszigetelést alkalmaz, amely így alacsonyabb égéstermék-hőmérsékletű tüzelőberendezések esetén is alkalmazható.

 

Hatékony hőszigetelés

A hideg idő beköszöntével érdemes figyelmet fordítani a hőszigetelésre is. Megfelelő homlokzati hőszigeteléssel jelentős energia-megtakarítás érhető el és otthonunk belső hőmérséklete is kellemessé tehető. Ez esetben is javasolt szakember segítségét kérni, aki megállapítja milyen típusú és teljesítményű hőszigetelő rendszerre van szükségünk. Új építésű ház esetén ráadásul komoly hőtechnikai előírásoknak is meg kell felelni. Érdemes minden rendszerelemet egy gyártótól vásárolni, hiszen ez a minőség kulcsa, továbbá így élhetünk a rendszergarancia adta lehetőségekkel.

Az Austrotherm Grafit Reflex homlokzati hőszigetelő lemez kimagasló hőszigetelő képessége révén könnyen kielégíti az egyre szigorúbb hővédelmi követelményeket. A világos bevonat meggátolja a lemezek káros felmelegedését, így a kivitelezés egyszerű, gyors és biztonságos. Őszi építőanyag akciónk keretében a Grafit Reflex lemezek is kedvezményesen vásárolhatók meg.

 

Minőségi burkolás flexibilis ragasztóval

Az elmúlt években a különféle kül- és beltéri burkolólapok kínálata ugrásszerűen megnőtt. A változás nemcsak a lapok anyagára, hanem azok átlagos méretének növekedésére is vonatkozik.

A burkolatok kiválasztása során többször csak a lapok anyagára, méretére és színére koncentrálunk, pedig a hosszútávú megbízhatóság egyik elengedhetetlen feltétele a megfelelő ragasztó használata. A nagyobb lapméret, a fokozott mechanikai igénybevétel, valamint a különleges alapfelületek szükségessé teszik a flexibilis burkolatragasztók alkalmazását.Építőanyag akció - ragasztás

Katalógusunkban található Baumit Baumacol FlexTop a hagyományos burkolólapok mellett alkalmas a természetes és műkövek, valamint a greslapok ragasztására is. A szokásos építőipari alapfelületek mellett kent szigetelésekre, fűtött alapfelületekre, teraszokra, medencékbe és homlokzatokra is alkalmazható.

 

Yntelligens tégla = okos építkezés

A környezettudatos és energiahatékony megoldások az építőanyagok tekintetében is egyre nagyobb figyelmet kapnak. Az Ytong építési rendszer megoldást kínál „termikus burok” kialakítására. Az Ytong építőanyag használatával egyrétegű energiahatékony és környezetbarát falazatok építhetők, ezáltal a kiegészítő hőszigetelések idő és költség vonzata megtakarítható. Az őszi akciós újságban található Ytong Lambda 37,5 cm termék használatával a követelményekhez képest is magasabb hőszigetelő képességű falak építhetők úgy, hogy közben nem generálunk páratechnikai problémákat sem.

 

Minőségi és modern tetőfedő anyagok

Építkezés vagy családi házunk felújítása során a tetőre is érdemes különös figyelmet fordítani. A tetőtrendek területén napjainkban a letisztultabb forma- és színvilág, valamint a szürkés árnyalatok dominálnak leginkább. Az esztétikus külalak mellett azonban egy tetőnek számos fontos szempontnak meg kell felelnie.Építőanyag akció - Terrán tető

A Terrán tetőknél alkalmazott Resistor felületkezelési eljárással olyan ellenálló cserépfelület alakítható ki, amely kidolgozottságával, felhasznált alapanyagaival a jelenkor egyik legkiemelkedőbb minőségét képviseli. A Terrán Resistor tetőcserép minden eddiginél hosszabb élettartamot biztosít, esztétikus megjelenése mellett pedig rendkívül ellenálló a környezeti hatásokkal szemben. Aktuális építőanyag akciónk keretében a Synus Resistor és ClimaControl tetőcserepek most kedvezményes áron szerezhetők be.

 

Őszi katalógusunkban számos további termékajánlót és különleges építőanyag akciót találsz!

Őszi akciós katalógus
Kattints a képre és böngéssz kínálatunkban, kérdés esetén pedig keresd szaktanácsadóinkat, vagy látogass el pécsi telephelyünkre!