HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
 
 
 

 

HÍREK

Őszi színkavalkád az otthonodban

<<< vissza
 
2016.09.27

Az évszak változás igazán színessé teszi a természetet és látványos színkavalkádot varázsol, az erdőkbe, a kertünkbe és az utcákra. A visszafogott halvány barnától az élénk sárgáig rengeteg árnyalatban pompázik a világ, nem csoda, hogy kedvet kapunk az otthonunkban is ezeknek a kellemes, meleg színeknek a megjelenítésére.

 

A kiegészítők mellett a falak színeivel is látványosan lehet játszani és új arculatot tudunk varázsolni az otthonunkba, akár már egy délután alatt. Lássuk idén ősszel mivel és milyen színekkel érdemes feldobni a lakásunkat!

Bármilyen „seszínűnek” is tűnik, a szürke igazán változatos lehet a falakon is. Ráadásul nagy előnye, hogy jól párosítható más színekkel. Így ha a szokásos egyszínű falak helyett valami újat szeretnénk kipróbálni a szürke remek választás, más kontrasztos színekkel kiegészítve.
 
Festékáru
 
Azonban a szürke őszi és téli napokon nem árt egy kis világosságot, napfényt is csempészni a mindennapjainkba. Ezt a meleg fényforrások és a vidám, színes kiegészítők mellett a falak színével is segíthetjük. A vénasszonyok nyara ráadásul kiváló alkalom a falfestésre, hiszen az enyhe időben bizonyos festék típusok száradási ideje csupán 2 óra! A sárga árnyalatai például a sötétebb nappalokat is fel tudják dobni és a napfényes évszakokat idézik.
 
Festékáru
 
 
A sárga mellett a föld színek is egyre népszerűbbek, és remekül fel lehet dobni velük a falakat, akár a pasztellesebb, akár az élénkebb verziójukat kedveljük. A pasztell barnák kellemessé varázsolnak bármilyen helyiségét, míg a fűzöld árnyalatokkal a természetet érezhetjük az otthonunkban is.
 
Festékáru
 
Ha nem vágnál bele a falfestésbe a bútorokkal is játszhatsz az otthonodban! Akár a régi szekrényt kellene felújítanod, akár csak egy kis újdonságot vinnél a bútoraidba - kreativitással, no meg néhány barkács szerszámmal biztosan sikeres lesz a projekt! A konyhában például a leselejtezett evőeszközökkel igazán egyedivé varázsolhatod a bútorodat.  De ha épp a rég nem használt bőr öveidtől szeretnél megszabadulni, kifejezetten mutatós, és nem mindennapi fiók fogantyút készíthetsz belőlük.
Festékáru
Festékáru
 
Mire vársz még elő a festékekkel, a szerszámokkal, és vigyél egy kis színt és egyediséget az otthonodba! Így biztosan véget vethetsz az unalmas, szürke hétköznapoknak!Képek forrása: pinterest.com, lakbermagazin.hu