HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
DECEMBERI NYITVATARTÁS:

2018. 12. 15. (szombat) 

7:00 – 12:00

ÜNNEPI NYITVATARTÁS: 

2018. 12. 21. (péntek)
7:00 – 12:00

2018. 12. 22 – 2019. 01. 01-ig ZÁRVA

 NYITÁS:
2019. 01. 02. (szerda) 7:00

 
   
 
 

 

HÍREK

Lazítás a tavaszi fáradtság ellen

<<< vissza
 
2016.04.14

A tavaszi fáradtság sajnos sokunkat utoléri. A stresszes hétköznapok, a vitaminhiány, a sok munka mind hozzájárul ahhoz, hogy közérzetünk romoljon, fáradtnak és gyengének érezzük magunkat. Mit tehetünk ez ellen? Önfeledt kikapcsolódásra és lazításra van szükségünk. Megmutatjuk, hogyan segíthet ebben a fürdőszobánk és a hidromasszázs termékek!

 

Hidromasszázs kád

Amikor fürdünk, nő a testünk hőmérséklete, vérnyomásunk alacsonyabb lesz és felgyorsul a vérkeringés. Ráadásul a stresszoldásban, testi-, lelki felfrissülésben is segít a fürdőzés. Ezt a hatást képesek tovább fokozni a hidromasszázs rendszerek, mint például a speciéális zuhanykabinok, kádak, medencék, amelyek a levegő és a víz segítségével kényeztetnek, valamint hozzájárulnak az egészségünkhöz.

  

Lássuk, miben segítenek ezek a termékek:


•    Egészségmegőrzés és betegség kezelés: Visszerek ellen, szív- és érrendszeri panaszokra, mozgásszervi és emésztőrendszeri betegségekre is gyakran ajánlják. Stressz oldó hatása miatt pedig számos szervi betegség is megelőzhető vele.


•    Relaxáció: a vízsugarak a test különböző pontjain fejtik ki hatásukat, masszíroznak. Ez javítja a vérkeringést, így a sejtjeink oxigénellátottsága is jobb lesz, amitől kipihentebbnek érezzük magunkat egy kis fürdőszobában töltött idő után.


•    Méregtelenítés: a hidromasszázs során a felpezsdült vérkeringésnek köszönhetően a lerakódott méreganyagok könnyebben távoznak bőrünk kitágult pórusain keresztül.


•    Feszesítés: a hölgyek (is) előszeretettel alkalmazzák szépítő kúrákhoz a hidromasszázst, hiszen egy kellemes pihenéssel párhuzamosan a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz.


•    Fájdalomcsillapítás: a relaxáció révén a fájdalomérzetünk csökken, továbbá a hidromasszázs vízsugarai a megfelelő akupresszúrás pontokra irányulva, fájdalomcsillapító hatást érnek el.Hidromasszázs zuhanykabinJól hangzik ugye? Ráadásul ezt a kellemes, relaxáló élményt akár otthonunkban, a fürdőszobában is átélhetjük minden nap. Ma már nem elérhetetlen vágy egy hidromasszázs zuhanykabin vagy kád beépítése a fürdőnkbe. Kedvező ár–érték arányban kaphatóak ezek a termékek és minden nap hozzájárulnak a közérzetünk javításához. Ha kíváncsi vagy a hidromasszázs rendszerekre és az otthonodba legjobban illeszkedő termékekre bátran vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel a szaniter kiválasztása és a lakésfelújításba vágás előtt!