HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
DECEMBERI NYITVATARTÁS:

2018. 12. 15. (szombat) 

7:00 – 12:00

ÜNNEPI NYITVATARTÁS: 

2018. 12. 21. (péntek)
7:00 – 12:00

2018. 12. 22 – 2019. 01. 01-ig ZÁRVA

 NYITÁS:
2019. 01. 02. (szerda) 7:00

 
   
 
 

 

HÍREK

Praktikus és egyben modern fürdőszoba.

<<< vissza
 
2017.08.21

Hogyan alakítsunk ki esztétikus, ám annál praktikusabb fürdőszobát?

Sokan szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni otthonunkból. Szeretnénk egyben kreatívak is lenni, és úgy kialakítani, hogy az minden igényt kiszolgáljon ...

Nézzük meg, melyek azok a fürdőszoba tanácsok, amiket érdemes megfontolni! 

Alkalmazkodjunk a környezethez!

Az egyik legalapvetőbb kérdés, ami ilyenkor felmerül, hogy mi áll rendelkezésünkre? Mik a környezeti adottságok, mit enged meg a helyszín? 

Modern fürdőszoba

Ha felmérjük a rendelkezésre álló teret, akkor az első szempont, hogy átgondoljuk mire van szükségünk, mit is használunk többször a fürdőszobában, mire lenne valójában igényünk.

Ezeknek az igényeknek megfelelően ajánlott a fürdőrész és mosdókagyló kialakítása is. A legnagyobb hangsúlyt azok a részek kapják, amik a leggyakrabban használatosak a családban! A fürdőszoba megmaradt terét pedig osszuk fel úgy, hogy az számunkra a lehető legideálisabb legyen. Ebben nagy segítséget nyújthat egy látványterv, ami alapján még mindig van lehetőség megfontolni, hogy minden optimálisan legyen kialakítva.

Használjuk ki praktikusan a tereket!

Mindenek előtt jó tudni azért azt is, hogy nem mindenkinél a fürdőszoba ad helyet a mosógépnek, vagy a szennyestartónak. Ezeknek a helyét helyhiány esetén megspórolhatod. A szennyestartót például teheted a hálószobába, vagy gardróbba. A mosógéped pedig akár a konyhába, vagy alagsorba is. Így máris hatalmas teret szabadíthatsz fel! Fürdőszobádban kapjanak azok az elemek teret, amik valóban oda illőek számodra!

Ezzel nem csak, hogy megúszhatod a "pici és zsúfolt" fürdőszoba szindrómát, de egyben azt is elérheted, hogy a napi rutin készülődés, vagy akár a hétvégi szépítkezés ideje is egy kellemes időtöltés legyen! 

Ha inkább a "lubickolósok" táborába tartozol, akkor a kád mellett kapjanak helyet a kisebb polcok, törölközőtartók, és kreatív elemek is a fürdőszobában!

Modern fürdőszoba

Merj merész lenni!

Minden "álom fürdőszoba" titka, hogy egy picit merj merész, és kreatív lenni. Sokszor böngészgetjük építkezéskor vagy éppen felújításkor a képeket, mások ötleteit, hogy legyen valamiféle elképzelésünk arról, mit is szeretnénk valójában...

Ezzel nincs is semmi baj! Nézegesd a megoldásokat, hiszen mások "hibájából" is tanulhat az ember, vagy éppen más ötletétől kaphatunk ihletet! Akár szedjük össze részenként a képeket és állítsuk össze a saját "tökéletes" fürdőszobát! 

Ne feledd, a lényeg, hogy érezd jól és otthonosan magad saját fürdődben! Ha pedig még nem igazán érzed hogyan is fog kinézni az elképzelésed, akkor ezt egy látványterv gyorsan orvosolhatja!

Modern fürdőszoba

Képek forrása: Pinterest