HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
 
 
 

 

HÍREK

Tárolási tippek

<<< vissza
 
2017.03.21

Ha a tavaszi lomtalanítás után is szomorúan vesszük észre, hogy bizony lehetne még néhány plusz szekrény, vagy tároló hely otthonunkban, akkor ezeket az ötleteket mindenképp érdemes elolvasnod! Összegyűjtöttünk néhány térkímélő megoldást és tárolási ötletet, amivel egyszerűen felvértezheted az otthonod!


Ha tetszenek a padok, akkor akár saját kezűleg is barkácsolhatsz egyet az ebédlőbe, az ablak alá, vagy akár a teraszra. A praktikus ülőfunkció mellett ugyanis ezek kiválóan alkalmasak tárolásra!


Barkácsolj padot tárolókkal Fürdőszoba ajtó feletti polc  Íróasztal feletti polcok

Amikor új tároló felületeket keresünk otthonunkban, olyan kis falrészek után kutassunk, ahova 1-1 polc, kisebb szekrény még elfér, de érdemben nem vesz el a térből sok helyet. Ilyen lehet az ajtók feletti terület, például a füdőszobában. De ugyanez igaz a falra tolt asztalokkal is, amelyek felett igazán praktikus lehet a polc: nem csak a dekorelemek, hanem akár könyvek jegyezetek tárolására is.

Ne csak felfele nézzünk, amikor új tároló felületet keresünk! A polcok, falra rögzített szekrények alatt is találhatunk ugyanis még helyet. Például a konyhában a szekrény alatti polc jó ötlet a fűszerek tárolására. De akár mágneses lapok rögzítésével fém eszközöket, fém tetejű tároló tégelyeket is „tapaszthatunk” a polc vagy szekrény aljára, vagy akár ragasztással is hasonló hatást érhetünk el.

 Szekrények alatti tárolás  Polc alatti tárolás

A kisebb sarkokról se feledkezzünk meg. Akár egy egyszerű sarokszekrény, akár egy praktikus polcrendszer a teret kímélve, de mégis tároló funkcióval ellátva képes feldobni otthonunkat.

Az ajtók is kiváló tárolók lehetnek: a fürdőben a törölközőket, akár fürdőköpenyeket tehetjük rájuk. A szobában egy-egy pulcsi, vagy kabát is elfér rajtuk. De már praktikus ajtóra akasztható cipőtartókban is gondolkozhatunk. Ha nem szeretnénk fúrni-faragni az ajtón, akkor keressünk az ajtó tetejére akasztható tároló kampós megoldásokat.

A WC tartály feletti részről se feledkezzünk meg! A tisztítószerek tárolására itt kialakított polc remek ötlet!

 Ajtókon tárolás  WC feletti tárolás  Praktikus dobozok a tároláshoz

Végül pedig igen divatosak manapság a dobozok. Ezekkel akár a belmagasságig növelhetjük a tároló területet a szekrényeink tetején. Ráadásul a papírtól, a műanyagon át egészen a természetes anyagokig minden féle kivitelben gondolkodhatunk. Maradék fából például mi magunk is kiváló és egyedi tároló dobozokat barkácsolhatunk.

 

Képek forrása: pinterest.com