HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
 
 
 

 

HÍREK

2017 trendi falszínei

<<< vissza
 
2017.02.20

Ha idén tervezel építkezést vagy lakásfelújítást, akkor már most érdemes álmodozni és persze komolyan is megtervezni a falak színeit is. Ha az otthonodban is szívesen követed a trendeket, akkor nézd meg milyen festéssel teheted a falfelületeket különlegessé. Összegyűjtöttük 2017 legdivatosabb falfesték színeit! 

 

A színválasztáskor amellett, hogy nyilván tükrözni szeretnénk az egyéniségünket és hozzánk közel álló színeket választunk, sok minden mást is érdemes ezeken túl megfontolni. Először is gondoljuk végig, hogy milyen helyiségbe milyen beltéri falfesték kerül, hiszen a színek komoly hatással vannak a hangulatunkra, érzelmeinkre is. Másrészt pedig a tér tágasságát és a fényességét is befolyásolhatják, sőt még a hőérzetünkre is hatással vannak. Ezeket figyelembe véve érdemes válogatni az éppen aktuális falfesték trendekből. Lássuk is a 2017-ben menő falfesték színvilágot!


Egy kis természet az otthonunkban

A moha zöld igazán kellemes hangulatot teremt a lakásban, és természet közelségét éreztetni. Fehérrel kombinálva nagyon elegáns és letisztult tud lenni.

2017 trendi falszínei, Zöld természet a falakon 2017 trendi falszínei, Mézes és napfényes sárga

Szintén vidám hangulatot varázsol és napfénnyel tölti be a lakást még a borús napokon is, ha a sárga természetes színárnyalataival történik a festés.

A sötétebb színek kedvelőinek a meleg barna színeket ajánljuk. Ez akár csak kisebb falfelületeken is jól fel tudja dobni a lakást és szépen ki lehet vele emelni bizonyos részeket.

2017 trendi falszínei, Természetes, föld színek 2017 trendi falszínei, Sötétkék elegancia

Hasonlóképp a sötétkék is igazán elegáns és trendi választás a falra. Ráadásul a kék több árnyalata is hódít: a lilába hajlótól, a zöldeskéken át egészen a feketéskékig.

 2017 trendi falszínei, Liláskék beltéri falfesték 2017 trendi falszínei, Kékeszöld

 

A pasztell színek varázsa


Ha kevésbé harsány színekkel díszítenéd a lakást, az idei falfesték trendek között a pasztell színek is erősen vezetnek.

Többek között a vintage irányzat szerelmesei biztos komolyan elgondolkodnak a pasztell rózsaszín festéken.

Emellett a púderkék is hódít. A kisbabát várók ezekkel nem csak a babához illő, de egyben még divatos falakat is teremthetnek otthonukba.

2017 trendi falszínei, Pasztell rózsaszín 2017 trendi falszínei, Póderkék beltéri falfesték

 

A szürke szín bizony idén egyáltalán nem unalmas, sőt a különböző árnyalatai kifejezettem izgalmassá tudják tenni a semlegesebb pasztell színeket keresők otthonát.

 2017 trendi falszínei, Pasztell szürke élénk színű kiegészítőkkel 2017 trendi falszínei, Pasztell szürke falfesték

 

Ha érdekel a falfesték kínálatunk, nézz körbe a weboldalunkon, vagy gyere el pécsi telephelyünkre! Bármilyen falfestéket is keresel, kérd bátran szakértőink tanácsát!

 

Képek forrása: pinterest.com