üvegtégla lakásfelújítás, építkezés, építőanyag pécsKorábban az ablakokat helyettesítette egy-egy üvegtégla fal, manapság viszont már szinte művészetté nőtte ki magát az üvegtégla külső falba építése.
Ez remek lehetőséget biztosít a természetes fény beengedésére, akár a hagyományos nyílászárónál jóval nagyobb felületen is, sőt még a hőszigetelésben is segíthet.

Sokféle típusból válogathatsz lakásfelújítás, építkezés során, amik amellett, hogy színesek, eltérő méretűek és igazán gazdag fényárral borítják be a lakásod, még akár betörés biztosak is lehetnek! A speciális típusokkal pedig a hőszigetelésről is gondoskodhatsz.

Az üvegtéglák alkalmazásának szinte csak a képzeleted szab határt! A belső terek díszítésére és különlegessé tételére is tökéletes választás lakásfelújításkor, építkezéskor. Használhatod térelválasztóként, boltozatok vagy kupolák kialakításához, sőt még járófelületekhez is.

üvegtégla lakásfelújítás, építkezés, építőanyag pécsA sokféle színben kapható, változatos üvegtéglákkal bármely helyiséget fel lehet dobni a lakásban!  Alkalmazd a zuhanyfülkénél, a konyhapulthoz vagy egyedi térelválasztó megoldásként!

 
Gondold át és tervezd meg hova kerül majd az üvegtégla. Figyelj arra, hogy a külső falaknál mindenképp a hőszigetelt típust érdemes választani. A belső tereknél pedig legyél kreatív és ereszd szabadjára a fantáziád, no meg persze a fényt!

Ha bizonytalan vagy az üvegtégla használatában vagy további kreatív lehetőségek érdekelnek, bátran keresd szakértőinket!