HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Falazás

tégla, építkezés, falazás, leier,Falazással először a földfelszín alatti épületrésznél találkozhatunk az építkezés során - amennyiben az épület rendelkezik ilyen traktussal.

Amikor a földfelszín alatti épületrész elkészül, akkor kezdődik a földszint falainak felépítése.

A falazat anyagának kiválasztása egy különösen fontos döntés, hiszen az építőanyag választás hosszú évekre meghatározza az épület minőségét. Függőleges határoló felületnek választhatjuk többek között a téglát, a pórusbetont vagy például a fát.
 
Az építőanyag választást alapvetően a szerkezettel szemben támasztott legfontosabb igényünk határozza meg: hőszigetelés, hőtartás, hangszigetelés, éghetőség, páraszabályozó képesség, stb.

A falak vastagságát az építőanyag minősége, a rajta nyugvó teher, a traktus mélység és az emeletmagasság határozzák meg. A falvastagság meghatározása elsősorban a statikai követelményektől függ, ám további számítások szükségesek a hővédelmi megfelelések megállapításához az építkezés során.
 
Ma már nem csak a "hagyományos" falazóhabarcs szolgálhat a falazat kötőanyagául. A csiszolt felületű téglákat akár a téglához kifejlesztett purhabbal is összerakhatjuk, jelentős időt és energiát takarítva meg ezzel.
 
Amennyiben kérdésed van a falazással kapcsolatban, keresd munkatársainkat!
 

Partnereink

wienerberger, falazás, házépítés, építőanyag, tégla, pécs   leier, tégla, falazás, építkezés    építőanyagok, falazás, építkezés, tégla

 

Tekintsd meg további megoldásainkat is! >>>