HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Hőszigetelés

hőszigetelés, vakolat, házépítés, szigetelésA hőszigetelés több célt szolgál egyszerre: egyrészt megvéd a hideg ellen, másrészt csökkenti a káros fűtési melléktermékek mennyiségét, és az épület tartószerkezetét érő hőterhelést is. A hőterhelés csökkentésével mérsékli a tartószerkezetek hőmozgását és az állandó hőmérséklettel biztosítja az épület lakóinak komfortérzetét. Tehát amellett, hogy fűtés/hűtés miatt a környezetet érő káros hatást csökkenti, még hosszú távon javítja kényelmünket, mindennapjainkat.


Az építkezéskor, felújításkor kialakított megfelelő hőszigeteléssel nem csak a téli hőveszteség csökkenthető, így spórolva a fűtési költségeken, de a nyári meleg is mérséklődik, sőt elkerülhető lesz a hőhidak kialakulása és a páralecsapódás is. Ráadásul behozza az árát, hiszen a légkondicionáló ritkább használatával és a kevesebb fűtéssel még a pénztárcánkat is kíméli. Éppen ezért az építkezés, lakásfelújítás során érdemes hőszigetelni az épületet, épületrészt.

Hőszigetelés hallatán, azonban ne csak az épület függőleges határoló szerkeztei jussanak eszünkbe! A padozatban, a födémben valamint a magastetőkben alkalmazott hőszigetelés egyaránt fontos, hogy valóban csökkentsük épületünk környezetkárosító hatásait.

 

 

Amennyiben kérdésed van a hőszigeteléssel kapcsolatban, keresd munkatársainkat!

Partnereink

hőszigetelés, austrotherm, szigetelés, házépítés          homlokzat, vakolat, szigetelés, hőszigetelés

 

Tekintsd meg további megoldásainkat is! >>>