HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Kertépítés

kertépítés, térkő, térkövezés, térburkolás, pécsA térburkolás kapcsán több mindent mérlegelni kell: milyen terhelésnek fogjuk kitenni a burkolatot, milyen hatást keltsen a térkő felülete, színvilága, inkább harmonizáljon vagy inkább kontrasztot teremtsen a meglévő épülethez képest, stb.

Nem csak térkövet választhatunk burkolóanyagaként kertépítéskor. Dönthetünk olyan egyszerű építőanyag igényű megoldások melett, mint a betonozás, aszfaltozás vagy kavics-terítés mellett is.

Amennyiben a térkövet választjuk, akkor elsőként annak vastagságát kell meghatároznunk. Ennek megfelelően kell kialakítani ugyanis az ágyazatot, amelybe elsőként durvább zúzalék kerül. Ennek tömörítését követően finomzúzalékot terítünk közvetlenül a térkő alá.

Miután a korábban kiválasztott rakásminta alapján elhelyeztük a térkövet, kvarchomokkal söpörjük be a felületet, amely kitölti a kövek közötti réseket.
 
Amennyiben rusztikusabb felületű térkő elemeket választottunk, amelyek nem illeszkednek teljes pontossággal egymáshoz, akkor nagyobb mennyiségű homokra lesz szükségünk. Ebben az esetben viszont akár a XIX. századi kastélyok udvarának hangulatát is felidézhetjük kertünkben. A színek és formák kombinációja szinte végtelen a kertépítés során, engedd szabadjára fantáziádat…
 
Amennyiben kérdésed van a kertépítéssel kapcsolatban, keresd munkatársainkat!
 

Partnereink

    térkő, térkövezés, kertépítés, kavics

Tekintsd meg további megoldásainkat is! >>>