HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Termékek

A pécsi Új Ház Centrumra, vagyis a Léta-Ker Kft.-re mindig számíthatsz, ha építkezést vagy lakásfelújítást tervezel. Az építkezés ugyanis egy összetett folyamat, amihez részletekbe menő tervezés és pontos kivitelezés szükséges. Az építésed sikeréhez építőanyag kereskedésünk a szakmai tanácsokon túl, minőségi építőanyagok széles választékával járul hozzá.

Kínálatunkból nem hiányozhatnak a belterek szebbé tételét szolgáló termékek sem. A Léta-Ker a megálmodott fürdőszobádhoz nem csak a minőségi szanitereket, zuhanykabinokat és fürdőszoba bútorokat biztosítja, de igény szerint már a tervezésben is segít a látványtervezés szolgáltatással.

Termékeink között biztosan megtalálod a festéshez és a harmonikus színek megteremtéséhez szükséges termékeket, falfesték színeket, kiegészítőket is. Sőt, a kedvenc fa és fémfelületeid védelmében is segítünk a megfelelő festékek biztosításával.

Ha pedig a lakásfelújítás és építkezés során, vagy ettől függetlenül, akár csak hobbi szinten barkácsolsz, barkács osztályunkon minden eszközt megtalálsz. A Léta-Ker célja, hogy a nehéz építőanyagok biztosításán túl, ezen anyagok beépítéséhez kellékeket is biztosítson, és az alapanyagokon túl szerszámot is adjon a kezedbe a barkácsoláshoz.

Nézd meg minőségi termékkínálatunkat weboldalunkon, vagy üzletünkben személyesen!