HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Inntaler szilikon mélyalapozó

Szilikon-, és szilikátbázisú falfestékek és vakolatok felhordása előtt a különböző ásványi felületek nedvességfelvevő képességének csökkentésére használható.

Száradási idő 2 óra 20°C-on
Átfesthetőség 2 óra 20°C-on
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 24 hónapig
Alkalmazás ecsettel, hengerrel
Higítás vízzel, legfeljebb négyszeresére

Alkalmazási terület

Kül-, és beltéri ásványi kötésű, mészhabarcs, cement, és gipsz vakolatokra, természetes kőre, téglára, betonra, illetve minden olyan porózus, szervetlen alapú anyagra, ahol szükséges a felület víz és nedvesség elleni védelme. Az alapozó önmagában, illetve bevonati rendszer elemeként is alkalmazható.

Alkalmazás

ecsettel, hengerrel

Felhasználás

Régi vakolatoknál a kezelendő felületről a laza, málló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az egyenetlenségeket ki kell javítani. A megfelelő alap hordképes, olaj-, zsír-, és leválasztó anyag mentes. A szilikon mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia. A száradást követően a kész felület matt, mentes a sötétebb, fényes, a túladagolásra utaló részektől. A szilikon mélyalapozó szükséges mennyisége próbaalapozással állapítható meg. A termék legfeljebb négyszeresére hígítható. Az egyes rétegek felhordása között biztosítani kell megfelelő száradást. A szilikon mélyalapozó nem alkalmas a hidrosztatikai nyomással rendelkező víz elleni védelemre. Felhasználható +5°C feletti levegő- és falhőmérsékletnél. Festés után a szerszámok vízzel elmoshatók.

Összetétel

víz, szilikon emulzió, műanyag diszperzió, adalékok

Tulajdonságok

Szilikon-, és szilikátbázisú falfestékek és vakolatok felhordása előtt a különböző ásványi felületek nedvességfelvevő képességének csökkentésére használható vízzel hígítható mélyalapozó. Az épületszerkezetek természetes szellőzését nem gátolja.

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes

Szabályozási tájékoztatás

S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

További képek a termékről