HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Új Ház Centrum bemutatkozás

Kedves építkezők, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe?

Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk.

Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntened?

A válasz egyetlen szó: bizalom. Bízz egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik! Bízz több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésedet! Bízz átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban! És nem utolsó sorban bízz egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az években a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Téged is valamelyik telephelyünkön köszönthetünk, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt állsz. Addig is érdemes átnézned legfrissebb akcióinkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatainkba.

Üdvözlettel,
az újHÁZ Centrum csapata