Mélyzöld

Az idei év sláger falfesték színe a természet inspirálta mély zöld. A zöld sötétebb árnyalata harmóniát és nyugalmat sugároz, így remekül használható a nappaliban, vagy akár a hálószobában is, de egy hangsúlyosabb falrészen is szuperül mutat. Ugyanakkor ezt a színt érdemes mértékkel használni, és megfelelő kiegészítőket választani hozzá! Ha a luxus érzését szeretnéd élvezni otthonodban, akkor érdemes arany dekorációs elemeket használnod hozzá.

Falfesték 

Mogyorószín

A mogyorószín különböző árnyalatai meleg és nyugtató megjelenést kölcsönöznek otthonodnak, ráadásul könnyen kombinálható bármilyen bútorral és lakberendezési kiegészítővel. A világos mogyorószínű falfesték használatával nagyobbá, barátságosabbá és természetesebbé varázsolhatod lakásod. Ha azonban a sötétebb árnyalatokat részesíted előnyben, akkor érdemes a bútorokat, berendezési tárgyakat világos, bézses színekből kialakítanod, így könnyedén enyhítheted a sötétebb falfesték markánsságát.

Falfesték
 

Lilásszürke

Idén divatos falfesték színnek ígérkezik a lilásszükre szín. A lakberendezésben közkedvelt a szürke szín használata, mivel árnyalatait rendkívül sokoldalúan alkalmazhatod a falak festésétől, a tapétáktól át egészen a különböző kiegészítőkig. A szürkéslila árnyalat divatos és érzéki választás, megjelenése üdébbé, harmonikusabbá varázsolja otthonod.

Falfesték 

Mustársárga

Ha színes, energikus otthonra vágysz, akkor a mustársárga a te falfesték színed! A mustársárga árnyalatai remekül feldobják és kiemelik lakásod egyes részeit. Ugyanakkor, ha nem szeretnéd falszínként alkalmazni, akkor is érdemes ilyen árnyalatú kanapét, szőnyeget vagy kiegészítőket választanod otthonodba.

Falfesték 

Ködös kék

A kék ködösebb árnyalata természetessé és elegánssá varázsolja az enteriőrt, ráadásul nyugalmat sugároz. Ezzel a falfesték színnel biztosan nem nyúlsz mellé, mivel bármelyik szoba falán jól mutat. Ráadásul fa vagy fehér bútorokkal csodásan fest.

Falfesték

 

A felsorolt falfesték színek biztosan népszerűek lesznek az idei lakberendezési trendekben.

Ha máris neki látnál otthonod felújításához és kifestéséhez, akkor tekintsd széles termékkínálatunkat, vagy vedd fel szaktanácsadóinkkal a kapcsolatot!