palma-minta-furdoszoba

Talán még soha nem volt ennyire gazdag a választék a fürdőszoba stílusokat illetően, mint az idén. Minimal stílus vagy díszes glamour fürdő, visszafogott pasztel színek vagy éppen élénk mozgalmas színkombinációk, természetes skandináv vagy acélos metál hangulat? Ezek mind – mind hódítanak és megtalálhatóak a 2020-as burkolatok választékai között.

Azt javasoljuk, hogy mindenki nyugodtan engedje szabadjára a fantáziáját, merjen különlegeset és egyedit álmodni. Az új trendek szerint ugyanis idén minden belefér. 

 

Trópusi hangulat pálmákkal

A tavaly berobbant pálma minta idén is nagy népszerűségnek örvend. Nem csak ruhákban és kiegészítőkben, hanem a lakásunk textiljeiben és a fürdőszobákban is visszaköszön. Itt nincs olyan, hogy túl sok: a fürdőszobát képekkel, törülközőkkel, textilekkel és élő növényekkel is kiegészíthetjük. Ha letisztult, természetközeli vagy éppen trópusi hangulatra vágyunk, akkor a pálma minta tökéletes választás.

palma-minta-furdoszoba

FAP Bloom

palma-burkolat-furdoszoba

Luxus megjelenés bronz burkolatokkal

Igazi luxus érzést varázsolhatunk a fürdőszobába a csillogó, különleges bronz és pezsgő színű burkolatokkal. Természetesen az ezüst szín kedvelői sem maradnak lap nélkül. Ilyenkor érdemes a csaptelepek színét is hozzáigazítani a megálmodott hangulathoz. Ebben nagy segítséget nyújt az olasz Bugnatese idén kibővült gyönyörű színpalettája. Telephelyünkön széles burkolat és szaniter választékkal várunk, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb szín kombinációt.

FAP Lumina Glam

Bugnatese színskála

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket!

A minimalista fürdőszoba továbbra is trendi

A minimal stílus kedvelői rengeteg szürke és antracit színárnyalattal találkozhatnak idén. A burkolat gyártók kínálatai között továbbra is vezető helyen szerepel e két szín gyártása. Szerencsére a szaniter gyártók is fel tudták venni a harcot a piaci igénnyel, így már nem csak a csaptelepeket tudjuk matt vagy éppen fényes feketében megvásárolni, hanem az üvegfalak profiljait, mosdókat, de még a wc-t és a bidét is. Ezek mellett az öntött márvány vagy beton mosdók, valamint a bútorok szigorú egyenes vonala segít megteremteni számunkra a letisztult minimalista fürdő hangulatát.

minimalista-furdoszoba

Novabell Aspen

minimal-furdoszoba

Sapho Paula Wc

 

Fenntarthatóság a fürdőszobában

A környezettudatos gondolkozás és ennek megfelelően a természetesség jegyében elkészített fürdők abszolút a mai trendeket követik. Fő alkotóelemei a természetes színű anyagok és textúrák, az időtálló fürdő gondolata, mellyel egyben igazi spa hangulatot is teremthetünk a fürdőszobában. Egyértelműen ilyenkor a választás a kő és a fahatású anyagokra, vagy ezek kombinációjára esik, melyet egyszerű megjelenésű fehér szaniterek és természetes anyagokból készült bútorok tesznek igazán egyedivé.

Novabell Eiche

fenntarthato-furdo

FAP Lumina

Hamarosan folytatjuk további, 2020-as fürdőszoba trendeket bemutató sorozatunkat.

Amennyiben fürdőszoba felújításban gondolkosz, vagy szükséged lenne egy-két szakmai tanácsra, akkor vedd igénybe fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunkat!

További inspirációtért tekintsd meg fürdőszoba burkolat és szaniter kínálatunkat telephelyünkön, kérdés esetén pedig írj nekünk weboldalunkon keresztül.