furdoszoba trend 2020

Korábbi posztunkban már bemutattunk 4 izgalmas fürdőszoba trendet az idei évre vonatkozóan. Sorozatunkat folytatjuk és most újabb 5 irányvonalat ismertetünk, melyek garantáltan hódítani fognak a 2020-as fürdőszoba enteriőrökben.

 

Kifinomult spa hangulat szabadon álló kádakkal

Nyugodt pihenés a fürdőszobában, a luxus érzés megteremtésével. A visszafogott pasztel színek, enyhe rajzolatok, finom megjelenés és apró báj is feltűnik az idei trendek között. Számtalan burkolat közül választhatsz, ha ilyen megjelenésre vágysz a mindennapokban. A hangulat eléréséhez segítséget nyújtanak a már oly népszerű szabadon álló kádak. Ne csüggedj, ha a fürdőszobád nem nagy, a falhoz tolható változatok a kisebb fürdőkben is nagyon jól mutatnak.

pasztel-furdoszoba

FAP Meltin

szabadon-allo-kad

FAP Evoque

 

Geometrikus formák, mint dekorációs elemek

A geometrikus formák szintén hódítanak, nem csak a divatiparban, de a burkolat gyártóknál is. Az izgalmas geometrikus minták nap mint nap játékos vidámsággal töltik fel a fürdőszobát. Íme néhány remek példa, egy két különleges színnel. Metro csempékkel kombinálva igazán különleges hatást érhetünk el.

geometrikus furdoszoba

Iris May

geometrikus-furdoszoba

Ragno Ottocento

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket!

 

Élénk színek újra divatban

Az évek óta tartó barna, bézs és szürke uralom végre megtörni látszik. Újra hódítanak kedvenc élénk színeink, melyek frissen hatnak ránk, ahányszor csak belépünk a fürdőnkbe. Különösen jó az élénk árnyalatokat egy semleges, világosabb vagy sötétebb lappal párosítani. Előnyben részesíthetjük a fényes tónusokat, vagy helyezhetjük a hangsúlyt a matt textúrákra és mély, komplex árnyalatokra.  A helyiségeket egy-egy különleges, meghökkentő kiegészítővel érdemes feldobni, akár egy különleges lámpával, tükörrel, vázával vagy éppen puffal. A matt fekete vagy matt fehér csaptelepek különösen jól mutatnak az ilyen típusú az enteriőrben.

FAP Color Now 

Terrazo stílusú fürdőszoba

Az egyre népszerűbb Terrazzo stílus Velencéből származik. A márványmunkások ötletes megoldása során a márvány darabkákat, törmelékeket összepárosították és burkolatként hasznosították. A kreatív megjelenésű felületet lehet hagyományosan retro enteriőrhöz társítani, de remekül mutat modern fürdőszobában is, divatos színekkel és modern bútorokkal kombinálva.

terazza-furdoszoba

Iris Arqui

Iris Venica

Mutasd meg személyiséged a fürdőszobában is

Meghökkentő, bátor, vad. Miért ne lehetne a fürdőszoba olyan, ami igazán tükrözi a használója személyiségét? Ha igazán egyedi és extravagáns enteriőrre vágysz, akkor az Iris – Diesel márkáját Neked találták ki. 

metál fürdőszoba trend

DIESEL Concrete Black

metál fürdőszoba

DIESEL

Mint látható a legújabb fürdőszoba trendekbe minden belefér, így érdemes bátran kísérletezni. Amennyiben fürdőszoba felújításban gondolkodsz, vagy felfrissítenéd fürdőszobádat az új trendek szerint, akkor vedd igénybe fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunkat!

További inspirációtért tekintsd meg fürdőszoba burkolat és szaniter kínálatunkat telephelyünkön, kérdés esetén pedig írj nekünk weboldalunkon.