kert barkácsolás

Konzervdoboz újragondolva

Egyszerű ám nagyszerű! A konzervdoboz számos barkácsolási lehetőséget kínál: készíthetünk belőle például virágtartót vagy lámpást is. Nem kell hozzá más, mint pár konzervdoboz, fúró, kalapács, valamint színes festék, és neki is lehet állni a megvalósításnak. Nyári estéken a kertben remek hangulatot teremtenek a saját kezűleg elkészített lámpások, míg a színes virágtartók remekül feldobják a kert megjelenését.

barkácsolás, kertépítés

Kényelmes ülőgarnitúra raklapból

A kerti bútorok terén töretlen népszerűségnek örvendnek a raklapok. Nem is csoda, hiszen számos kreatív módon fel lehet őket használni. Egy raklapból készített garnitúra a kertben remek pihenőhelyként szolgálhat. Megvalósításához csak pár raklapra van szükség, egy puhább szivacsra, valamint kényelmes, nagy méretű párnákra, és indulhat is barkácsolás. A raklapból egyébként könnyedén lehet fotelt vagy akár dohányzóasztalt is készíteni.

barkácsolás, kertépítés

Mutatós kiömlő virágok

Virágokkal is csodásan fel lehet dobni a kert megjelenését! Ehhez mindössze egy mutatós kaspóra és virágokra van szükség. Hogy milyen méretű vagy színű kaspót és milyen virágokat használunk, az csak is ízlés kérdése.

barkácsolás, kertépítés

Fűszernövénytartó fal

Íme egy látványos és praktikus barkácsötlet, melynek segítségével a konyhai fűszernövények csupán karnyújtásnyira vannak! Egy mutatós fűszernövénytartó fal igazi látványeleme lehet a kertnek, amely ráadásul a növények friss illatával remek hangulatot idéz elő a kertben.

barkácsolás, kertépítés

Ha esetleg kertépítés vagy barkácsolás előtt állsz, akkor nézd meg barkácsáru kínálatunkat! Kérdés esetén pedig keresd szaktanácsadóinkat.