Skip to content
Építkezőknek / felújítóknak
beton tetőcserép
Blog

Miért érdemes beton tetőcserepet választani?

A beton, mint alapanyag több ezeréves múlttal rendelkezik és egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tetőcserepek és tetőfedési technikák között is, mivel számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik.
Cikkünkben 5 érven keresztül mutatjuk be miért érdemes a beton tetőcserép letenni a voksunkat!

Olvasd tovább »
tetőfelújítás
Blog

Mire figyelj a tetőfelújítás során?

Ha tetőcserébe vagy felújításba vágsz, akkor fontos a hosszú távú tervezés, így érdemes a biztonságot, a szakértelmet, valamint a minőségi tetőfedő anyagokat előnyben részesíteni. Cikkünkben mutatjuk, mire érdemes odafigyelni, hogy sikeres legyen a projekt.

Olvasd tovább »
Blog

Hódítanak a vinyl burkolatok

Amikor burkolatot választunk a lakásunk különböző helyiségeibe, sok szempontot kell figyelembe vennünk. A vinyl padlók számos előnnyel rendelkeznek, ismerd ezt a burkolatot közelebbről.

Olvasd tovább »

Kiváncsi vagy ajánlatainkra? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ajánlatkérés

Tájékozódni szeretnél, kérdéseid vannak, vagy árajánlatot kérnél?
Írd be a lenti mezőkbe, hogy milyen termékből, milyen szállítási feltételekkel és mekkora mennyiségre lenne szükséged, és mi nem csak árakat, de tanácsokat is adunk, hogy megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb megoldásokat!

Szállítási információk

Az üzenet elküldésével hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Az Adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Iratkozz felHírlevelünkre!

Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.