Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker

Akár építkezés, akár lakásfelújítás előtt állsz, nagy segítséget nyújthat egy valósághű látványterv, mely segítségével részletesen átláthatod elképzelésed hogyan mutat majd a valóságban.

Egy látványterv nagyban elősegíti a tervezés és kivitelezés folyamatát, valamint segít a választásban is, hiszen általa megnézheted fürdőszobád különböző szín és forma összeállításokban.

Korábban már bemutattunk pár általunk megálmodott fürdőszoba látványterv folyamatát és megvalósulását. Most egy újabb esettel készültünk, mutatjuk a részleteket:

 

Mit kell tudni a látványterv kezdeti lépéseiről?

Ezúttal egy visszatérő vásárlónk kérte szakmai segítségünket, mivel családi házukat tovább bővítették. Kezdetben egy külön szülői szektor kiépítése volt a cél, ahol teret kapott a szülői hálószoba, egy nagy szobaszerű fürdő, és egy kényelmes gardrób.

Ügyfelünk konkrét elképzelésekkel érkezett hozzánk és nagy energiát fektetett az egész projektbe. Mindhárom helyiség kialakítását, elrendezését ő tervezte meg, emellett pedig jó ízléssel is rendelkezik, így öröm volt vele együtt dolgozni. Ennek is köszönhetően a munka során nem merült fel nehézség.

Minden fürdőszobai látványterv elkészítése során igyekszünk az elképzelésekhez illeszkedő minőségi alapanyagokat, termékeket és gyártókat ajánlani, hogy ügyfeleink hosszú távon is élvezni tudják az elkészült fürdőszoba adta kényelmet. Ennél a projektnél magas minőségű olasz burkolólapokkal dolgoztunk, valamint egy svájci gyártó szaniterei kerültek beépítésre.

Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker

Amennyiben érdekel fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunk, akkor ide kattintva bővebben olvashatsz róla. 

 

Mitől lett egyedi és különleges ez a látványterv?

Igazán egyedivé az tette a fürdőszobát, hogy ez volt az első olyan munkánk, mely során a 120 cm széles és 240 cm magas lappal terveztünk. A kád mögötti falszakasz a lap méretéhez illeszkedik, éppúgy, mint az illemhelyiség mögötti falrész. 2016 év végénél jártunk, nem sokkal a nagy méretű lapok itthoni megjelenése után. Nagy volt az izgalom a beszállítás alatt, féltünk a lapok esetleges sérülésétől, de szerencsére minden rendben ment, a lapok épségben érkeztek meg Olaszországból.

A közös egyeztetés és a látványterv is eredményesnek bizonyult, a vevő határozottsága és felkészültsége révén már az első terv végleges lett. A látványterv elkészítése is mindössze 1 hetet vett igénybe.

Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket!

 

Milyen lett a fürdőszoba a valóságban?

A gardrób kivételével minden a látványterv és az általunk adott kiviteli terv alapján készült el.

A sok merész elképzelés, mint az ablaküveg előtti üvegfal nélküli „szabad” zuhanyzás, a mennyezeti fejzuhany alkalmazása, a nagy méretű lapok felrakása, és a szobaszerű kialakítás – mely azt jelenti, hogy nem mindenhol alkalmazunk oldalfali burkolatot – mind-mind hozzájárultak a gyönyörű végeredményhez. Az ügyfél teljesen elégedett a végeredménnyel, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy későbbi vásárlások alkalmával is rendszeresen felkeres bennünket.

Íme, a látványterv által megálmodott fürdőszoba:

Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker

Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker

A valóságban pedig így mutat az elkészült fürdőszoba:

Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker

Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker Fürdőszoba látványtervezés Léta-Ker 

    

Amennyiben fürdőszoba felújításban gondolkosz, vagy szükséged lenne egy-két szakmai tanácsra, akkor fordulj bizalommal szaktanácsadó kollégáinkhoz!