Akár építkezés, akár lakásfelújítás előtt állsz, nagy segítséget nyújthat egy valósághű látványterv, mely segítségével részletesen láthatod elképzelésed hogyan mutat majd a valóságban. Emellett az anyagválasztást, tervezés és kivitelezés folyamatához és hatékonyan hozzájárul.

Fürdőszoba látványtervezéssel foglalkozó cikksorozatunkban már számos terv megvalósulását mutattuk be, most egy újabb esetet ismertetünk.

A kezdetek

Ezúttal egy családi ház egyik fürdőszobájának felújításával kerestek meg minket egy házaspár. A kezdeti beszélgetés során kiderült, hogy nagyvonalakban tudták csupán, hogy mit szeretnének: a színvilágban és a fürdőszoba berendezésekben voltak teljesen biztosak. Ugyanakkor a fürdőszoba bemutatóteremünkben látott megoldások és inspirációk sokat segített Nekik a döntésekben. Egy felépített fürdő burkolatra esett a választásuk, valamint egy kiállított hatalmas üvegfal ihlette a leendő fürdő fő látványelemét.

Minden fürdőszobai látványterv elkészítése és együttműködése során a célunk a minőségi alapanyagok és termékek ajánlása azért, hogy ügyfeleink hosszú távon is élvezni tudják az általuk megálmodott fürdőszobát. Ez esetben magas minőségű olasz burkolat díszíti a fürdőt, a meghatározó zuhany üvegfal hátterét pedig német csaptelep gyártó terméke ékesíti.

Amennyiben érdekel fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunk, akkor ide kattintva bővebben olvashatsz róla. 

 

Hogyan jellemeznéd az együttműködést?

Az ügyfelek nagyon nyitottak voltak az újításokra, nem rettentek megvalósítani azokat a látványos elemeket, melyek megtetszettek nekik, annak ellenére sem, hogy nem a 30-as éveik elején járó párról beszélünk. A hozzáállásuk és bátorságuk példaértékű, és ezért is volt öröm velük dolgozni.

Időben kezdtük a tervezést, mely kb. két hétig tartott, ráadásul már az első látványterv sikert aratott, így bőven volt idő megérkezni a termékeknek a felújítás kezdetéig.

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket!

 

Milyen lett a fürdőszoba a valóságban?

Minden úgy készült el, ahogy az a látványtervben is szerepel, a megvalósítás során nem történt semmilyen módosítás.

Az ügyfél teljesen elégedett a végeredménnyel, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy későbbi vásárlások alkalmával is felkeresnek bennünket.

A közös munkával és az elkészült látványtervvel kapcsolatban az alábbi tapasztalatokat osztotta meg velünk:

Kicsit tanácstalanul kezdtük bele a fürdőszoba felújításba, csak nagy vonalakban tudtuk, hogy mit szeretnénk. Itt az Új Ház Centrumban nagy türelemmel, szakértelemmel segítettek nekünk. Időpontot kaptunk, amikor csak velünk foglalkoztak. A megadott méretek és a kiválasztott burkolatok, szaniterek alapján számítógépes látványtervet készítettek, hogy lássuk az elképzelésünket. Ez nagyon nagy segítség volt. Kiszámolták a pontos anyagszükségletet, a megrendelt árut házhoz is szállították. 

Már harmadik hónapja használjuk az új fürdőszobánkat, nagyon szeretjük. Olyan amilyet elképzeltünk.

Íme, látványterv által megálmodott fürdőszoba:

  

A valóságban pedig így mutat az elkészült fürdőszoba:

     

 

Ha pedig fürdőszoba felújításban gondolkosz, vagy szükséged lenne egy-két tanácsra, akkor fordulj bizalommal szaktanácsadó kollégáinkhoz!