A különböző állami támogatásoknak köszönhetően gondolkozol fürdőszoba felújításon? Esetleg építkezés előtt állsz? Ez esetben nagy segítséget nyújthat egy látványterv elkészítése, amely által részletesen láthatod elképzelésed hogyan mutat majd a valóságban. Emellett az anyagválasztást, tervezés és kivitelezés folyamatához és hatékonyan hozzájárul.

Fürdőszoba látványtervezéssel foglalkozó cikksorozatunkban már számos terv megvalósulását mutattuk be, most egy újabb esetet hoztunk nektek. 

Mit kell tudni az együttműködés kezdeti lépéseiről?

Ezúttal egy újonnan épülő családi házba készült a fürdőszoba. Érdekesség, hogy a látványtervezés mellett végül a ház teljes hidegburkolatát nálunk vásárolták meg az ügyfelek, beleértve az alsó szinten kialakított kozmetikai üzletet is.

Az ügyfelpár hölgy tagja jó ízléssel rendelkezik, és stílusban pontosan tudta, hogy mit szeretne megvalósítani. A megfelelő burkolólap kiválasztásában végül sokat segített bemutatótermünk mellett a valósághű látványterv, hiszen így előre láthatta az egyes burkolatok hogyan is fognak mutatni a leendő fürdőszobában. 

Minden fürdőszobai látványterv elkészítése során a célunk a minőségi alapanyagok és termékek ajánlása azért, hogy ügyfeleink hosszú távon is élvezni tudják az általuk megálmodott fürdőszobát. Ez esetben egy igazán elegáns fürdőszoba kialakítása volt a cél, így minőségi olasz burkolólap lett a befutó, magasfényű polírozott felülettel. Európai gyártók választékából kerültek ki a fehér, minőségi szaniterek.

Amennyiben érdekel fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunk, akkor ide kattintva bővebben olvashatsz róla. 

Már az első látványterv sikert aratott? 

Első kiválasztásra egy eltérő burkolólapból terveztük meg a helyiséget, de a látványképek segítettek abban, hogy az ügyfél meglássa, mégsem lenne olyan az összhatás, mint amit elképzelt. Ezt követően sikerült megtalálni a megfelelő burkolat családot és már csak a dekorok végső elhelyezkedését kellett jól megválasztani.

Az együttműködés során fontos volt, hogy elegendő időnk volt a több verzió elkészítésére is, mert az ügyfelek már építkezés elején elkezdtek foglalkozni a ház belsőépítészetével. A tervezésre több hónapot rászántunk, az elejétől a végéig nagyjából 1 évig dolgoztunk együtt.

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket!

 

Milyen lett a fürdőszoba a valóságban?

Minden úgy készült el, ahogy az a látványtervben is szerepel, a megvalósítás során nem történt semmilyen módosítás, így 100%ban olyan lett a fürdőszoba, mint a látványterveken.

Az ügyfél teljesen elégedett a végeredménnyel, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi visszajelzése a munkánk és együttműködésünk kapcsán:

Építkezésünk során a burkolatok, szaniterek kiválasztásakor olyan üzletet kerestünk, ahol a széles kínálat és minőségi termékek mellett tervezési szolgáltatás is van. Nagyon sok helyen jártunk, mire szerencsére rátaláltunk Pécsen a Léta-Ker Kft-re és Sápi Brigittára. Amellett, hogy Brigi szakmailag profi, rettentően jó szépérzéke van, precíz, logikus gondolkodású, kedves és rendkívül türelmes. Mivel eléggé vizuális vagyok, nagyon sokat jelentett, hogy előre láthattuk, milyen lesz a fürdőszobánk. A képek önmagukért beszélnek. Rengeteg tanácsot kaptunk, olyan dolgokra is előre gondolt Brigi, amire mi nem, mivel még nem építkeztünk – ezeknek most látjuk a hasznát, hogy használjuk. Ami még különösen tetszett, hogy az első nagy rendelésünk után (az egész ház burkolata, szaniterek), amikor kisebb dolgokra volt szükség, mint pl. tükör, törölközőszárító radiátor, eltörték a munkások a kismosdót – új kellett, tartalék lapok rendelése, akkor is nagyon segítőkész, kedves volt Brigi, és gyorsan intézkedett, szólt amikor megérkeztek a termékek. A szállítási határidőket is végig pontosan betartották.

Minőségi termékeket és szolgáltatást kaptunk – az egész építkezés során sehol nem tapasztaltunk ilyent! Szívből ajánlom mindenkinek a Léta-Ker Kft-t és Sápi Brigittát! Hálásan köszönünk mindent! A legszebb hely a házban a fürdőszobánk, nagyon jó érzés ott lenni!”

A valóságban így mutat a látványterv alapján elkészült fürdőszoba:

Ha pedig fürdőszoba felújításban gondolkosz, vagy szükséged lenne egy-két tanácsra, akkor fordulj bizalommal szaktanácsadó kollégáinkhoz!