Napjainkban, ha építkezésről vagy lakásfelújításról van szó, a fürdőszoba kiemelt prioritással bír. Általában itt indítjuk és fejezzük be a napunkat, így atmoszférája, praktikussága és megjelenése nagyban meghatározza a hangulatunkat.

Cikkünkben összegyűjtöttük 2021 legnépszerűbb fürdőszoba trendjeit, inspirálódjatok belőle ti is!

A fenntarthatóság továbbra is nagy trend

A környezettudatos és fenntartható elemek, kiegészítők használata az idei fürdőszoba trendekben is kiemelkedő szerepet kap. Mit is jelent ez? Otthonunk – és így fürdőszobánk – fókuszában a természetes anyagok kerülnek előtérbe, mint a például a kő, a fa, az agyag vagy épp a beton. Azaz minden olyan organikus textúra, amely a természetes módon kialakult élőhely érzetét kelti. Egyre inkább fontossá válik az időállóság is, amit a természetes anyagokkal igazán könnyű elérni.
E trend szerint tehát érdemes természetközeli burkolatokat, elemeket és kiegészítőket használni, amivel harmonikus megjelenés érhető el fürdőszobánkban.

furdoszoba-trend-2021

Hálószoba a fürdőben, vagy fürdőszoba a hálóban?

Ma már egészen más funkcióval bír egy fürdőszoba, mint régen. Egyre többen gondoljuk úgy, hogy a hálószoba és fürdőszoba funkcionalitása szervesen összekapcsolható. Ahol csak lehetőség adódik, próbáljuk ezt kihasználni, és a terveket-e szerint kialakítani. Erre remek példa egy korábban elkészített egyedi látványtervünk, melyet ide kattintva tudtok megtekinteni. A szabadon álló kádak ezen hálószobák gyönyörű ékei, ugyanúgy, mint a nagy üvegfelülettel kialakított walk-in zuhanyzók. Ez esetben nyugodtan engedjétek szabadjára a fantáziátoknak és merjetek különlegeset álmodni.

furdoszoba-trend-2021

furdoszoba-trend-2021

Ha fürdőszoba felújítást terveztek, vagy szükségetek lenne egy-két szakmai tanácsra, akkor vegyétek igénybe fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunkat!

Újra hódít a kő és a beton

A természetes anyag és minta nem csak a burkoló lapoknál köszönhet vissza. Manapság egyre többen választják a kő vagy beton anyagú mosdókat, mellyel még inkább természetközeli hatást tudunk elérni, de egy urbánus, loft típusú fürdőszobát is remekül ki tud emelni. Egy különleges darab igazi szoborként díszíti a fürdőszobát.

furdoszoba-trend-2021

furdoszoba-trend-2021

Letisztultság a tágas fürdőszobákért

Szintén kiemelendő, hogy a fürdőszobák többségéből egyre inkább eltűnnek az oda nem illő berendezések, mint pl. mosógép, szárítógép, bojler. Javasoljuk, hogy aki csak teheti, tegye meg ezt a lépést, és máris egy sokkal szellősebb, letisztultabb teret fog kapni, melyet már könnyedén tudunk igazi pihenő, relaxáló hellyé varázsolni. A kevesebb több elv itt többszörösen érvényesül.

Burkolólap újdonságok – kézzel készült felület hatások

A hidegburkolat trendek időről-időre változnak. 2021-ben a művészet által inspirált minták, a kézzel készített változatok, az egzotikus színek és a formák az aktuális trendek főbb jellemzői. Váratlan színkombinációk, össze nem illő csempeminták és a váratlan formák lesznek az év slágerei.

További inspirációtért tekintsétek meg fürdőszoba burkolat és szaniter kínálatunkat, kérdés esetén pedig írjatok weboldalunkon keresztül vagy látogassatok el hozzánk személyesen!