Ahogy arról már korábban többször is beszámoltunk, áruházunk nyitása óta telephelyünk és szolgáltatásaink folyamatos megújulnak és fejlődnek, hogy az újdonságokat és egyedi megoldásokat első kézből, inspiráló módon mutassuk meg vásárlóinknak.

Idén nyáron elérkeztünk egy sokáig halogatott, ám annál inkább várt projektünkhöz, mely egy egyedi Mintakert kialakítása. Kertünkben 3 különböző stílus jelenik meg – modern, közkedvelt családias és klasszikus – így biztosan mindenki megtalálja a saját ízléshez legközelebb álló termékeket és dekorelemeket. Emellett a már elkészült  cserép- és térkőbemutató sétálósávon testközelből látható széles térkőkínálatunk. A Mintakert felépítéséről részletesebben ide kattintva olvashatsz. 


Hol tart most a Mintakert projekt?

Örömmel jelentjük, hogy új Mintakertünk építési munkálatainak egyik utolsó fázisánál tartunk, ugyanis végre megérkeztek minden kert elengedhetetlen elemei; a várva várt növények

Pillants bele az aktuális fázisba képeinken keresztül: 

Mintakertünkbe kimondottan strapabíró növényeket hozattunk, amik bírják a nagy porterhelést, és a közvetlen napsugárzást, mivel nincsenek nagy, árnyékot adó fák a telephelyünk közelében. A megfelelő növények kiválasztásában, beszerzésében és ültetésében egy szakértő kertész áll rendelkezésünkre.

A kiválasztott növények méretükben változatosak, emellett Mintakertünkben megtalálhatók lesznek illatos növények (pl. a méltán népszerű levendula) és fűszernövények is. További dekorelemként a támfalba futó növényeket tettünk, amik ugyan most még nem mutatósak, de reméljük pár éven belül azok lesznek.

Miután a kertészek végeztek, ünnepélyesen elvágjuk Mintakertünk megnyitását jelző szalagot, és onnantól a látogatóké a pálya! 🙂

A cserép bemutató végleges kialakítása még visszavan, de ez ne zavarja meg a hozzánk látogatókat, az új térkövek így is maximálisan rendelkezésre állnak, és most már testközelből is megtekinthetők.

További részletekért látogass el telephelyünkre, vagy írj nekünk weboldalunkon keresztül.