A 2012-es áruházunk nyitása óta telephelyünk és szolgáltatásaink folyamatos megújulnak és fejlődnek. Idén tavasszal elkészült a bejárattal szemben található új építőanyag raktárunk, valamint fürdőszoba bemutatóboxainkat is átalakítottuk az aktuális trendeket figyelembe véve.

Számunkra fontos az újdonságok, egyedi megoldások és különlegességek inspiráló módon történő bemutatása, ezért telephelyünkön rendszeresen vannak nagyobb átrendezések, hogy termékeinket esztétikusan, jól láthatóan tudjuk megmutatni vásárlóinkra.

Idén nyáron végre elérkeztünk eddig halogatott, ám annál inkább várt projektünkhöz, mely egy egyedi Mintakert kialakítása.

Mit érdemes tudni a Mintakert projektről?

Mintakertünket saját elképzeléseink és látványterveink alapján alakítjuk ki. Szokásunkhoz híven most is készülünk 1-2 meghökkentő látványelemmel, épül egy pergola, lesznek épített sütők, kiülők és még játszótér is, szóval érdemes lesz ellátogatni hozzánk és tenni egy sétát a 600 m2-es területen. Emellett számos növény, cserepes virág és magaságyás teszi még hangulatosabbá a kertet, sőt egy kisebb fa is helyet kap majd az új projektünkben.

Kertünkben 3 különböző stílus jelenik meg – modern, közkedvelt családias és klasszikus – így biztosan mindenki megtalálja a saját ízléshez legközelebb álló termékeket, dekorelemeket.

A mintekertet egy cserép- és térkőbemutató sétálósáv foglalja keretbe, ahol testközelből látható és megtekinthető széles térkőkínálatunk.

A készületek már javában tartanak, addig is szeretettel várunk minden érdeklődőt ideiglenesen felállított bemutató állványokkal.

Pillants bele látványterveinkbe

További részletekért látogassatok el telephelyünkre, vagy írjatok nekünk weboldalunkon keresztül.