fürdőszoba bemutatóterem pécs

Ahogy már korábbi cikkünkben is írtunk róla, az elmúlt időszakban átalakítottuk fürdőszoba bemutatótermünket, hogy amikor hozzánk látogattok, akkor a legújabb trendekkel és inspirációkkal találkozzatok!

Az átalakítás összesen 5 fürdőszoba boxot érintett, ezek többségében az aktuális fürdőszoba trendeknek megfelelő termékek szerepelnek. Inspirációt a népszerű Cersaie kiállításon bemutatott új irányvonalakból és gyártókból merítettünk, így főként FAP termékek, valamint friss és trendi burkolólapok láthatók.

A fürdőszoba boxok teljes átalakítása körülülbelül 3 hetet vett igénybe. Az építéshez kapcsolódó feladatokat egy kőműves kollégánk végezte, míg a bemutatóboxok tervezésében 3 munkatársunk vett részt, akik a fürdőszoba látványtervek elkészítéséért is felelnek. Így megújult fürdőszoba bemutatótermünk saját referenciaként is tekinthető, mivel a kialakításban és tervezésben nem vett rész külsős partner.

Több boxban is feltűnnek az idei trendekben igen népszerű nagyméretű burkólapok. Ahhoz, hogy ezek a burkólapok tökéletes síkban legyenek és esztétikailag is kifogástalan megjelenésűek legyenek, Progress lapszintezőt alkalmaztunk. Bemutatótermünkben az összes box ilyen burkolási megoldással készül, ennek köszönhetően érezhető a sima felület és az egységes megjelenés.

Nézd meg az új fürdőszoba enteriőröket

Képes összefoglalónkban megmutatjuk a megújult bemutatótermeket:

fürdőszoba bemutatóterem pécs

fürdőszoba bemutatóterem pécs

fürdőszoba bemutatóterem pécs

fürdőszoba bemutatóterem pécs

fürdőszoba bemutatóterem pécs

Amennyiben érdekelnek az idei fürdőszoba trendek, akkor olvasd el korábbi blogcikkeinket (első és második rész) a témában, melyből megtudhatod milyen stílusirányzatok hódítanak jelenleg. Annyit azonban elárulhatunk, hogy az új trendek szerint minden belefér.

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket, kérdés esetén pedig írj nekünk weboldalunkon keresztül vagy látogass el hozzánk személyesen!