Ragasztástechnikai termékkatalógusunk széles termékválasztékot biztosít mind az előkészítés, mind a ragasztás, mind a fugázás tevékenységeihez. Ha katalógusunk segítségével a megfelelő anyagokat választod ki, akkor a kivitelezés folyamatát nagyban lerövidítheted és eredményesebbé teheted!

Előkészítés

Az előkészítés egyik fő folyamata az alapozás, hiszen ez segíti elő a ragasztó megtapadását. Az alapozás folyamata előtt érdemes tisztában lenni a burkolt helység főbb jellemzőivel, hogy a burkolathoz a legmegfelelőbb ragasztót tudd kiválasztani. Katalógusunkban a kenhető vízszigeteléshez és az aljzatkiegyenlítéshez is számos terméket találhatsz, melyek megkönnyítik az előkészítés folyamatát.

Léta-Ker ragasztás

Ragasztás

A csempék és járólapok kiválasztása mindig nagy dilemmával jár. Ha azonban meg van a tökéletes burkolat, akkor fontos hogy a kiválasztott burkolat anyagához válaszd ki a ragasztót és adalékanyagot is! Emellett mielőtt nekilátsz a burkolásnak lényeges, hogy a ragasztási felület egységes, homogén, por-, kosz-, zsír- és olajszennyeződésektől mentes legyen. Termékkatalógusunk széles választékban mutatja be a burkolat-, kerámiaburkolat- és csemperagasztókat, melyek között biztosan megtalálod a neked megfelelőt.

Léta-Ker ragasztás

Fugázás

fuga kiválasztásnál fontos szempont a körültekintőség, mivel az esztétikai és designos megjelenés mellett ajánlott a funkcionalitásra is figyelni, így például érdemes szem előtt tartani a választott burkolat nedvszívó képességét és strapabíróságát is. A fugázandó réseket a fugázás megkezdése előtt javasolt benedvesíteni, majd ezt követően jöhet a fugázó anyagok alapos bedolgozása. Termékkatalógusunkban található fugázók segítségével tartós és egyenletes burkolatot kaphatsz.

További részletekért tekintsd meg ragasztástechnikai termékkatalógusunkat a képre kattintva!

Léta-Ker ragasztás

Amennyiben további tanácsokra lenne szükséged a ragasztás folyamatával kapcsolatban, akkor keresd fel szaktanácsadóinkat!