Mit kell tudni a SuperShop programról?

A SuperShop hűségprogramban való részvételhez elengedhetetlen egy névre szóló plasztik törzsvásárlói kártya, melyen könnyedén gyűjthetitek, majd beválthatjátok pontjaitokat a vásárlás során.

Hogyan gyűjthetitek a pontokat?Léta-Ker Kft. SuperShop program

A Léta-Ker telephelyén történő fizetéskor kell odaadnotok a SuperShop kártyátokat a pénztárosnak, aki feltölti a vásárlás után járó pontokat a kártyátokra.

A pontgyűjtés igazán egyszerű: telephelyünkön minden elköltött 500 Ft után 1 SuperShop pont gyűjthető, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig a beválthatjátok 1 SuperShop pont = 1 Ft értékben.

Tehát minden egyes beváltott pont 1 Ft-tal csökkenti a fizetendő összeget. Ugyanakkor fontos, hogy fizetéskor jelezzétek a pontbeváltási szándékotokat nekünk!

A pontok beváltása és kiadása göngyölegre, vásárlási utalványra és az igénybe vett szolgáltatásokra (pl. házhozszállítás, látványtervezés, stb.) nem érvényes. Továbbá SuperShop pontok elszámolása kizárólag végszámla kiállítását követően lehetséges.

 

Hogyan lehettek tagjai a SuperShop programnak?

Egyszerűen és gyorsan csatlakozhattok a hűségprogramhoz a SuperShop kártyaigénylő lap segítségével. Ezt a lapot megtalálhatjátok a telephelyünkön levő SuperShop állványon. Kérdés esetén pedig kollégáink készséggel állnak a rendelkezéseitekre.

A névre szóló, plasztik SuperShop kártyát a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 4 héten belül ingyenesen, postai úton jut el hozzátok. Ettől kezdve a végleges, plasztik kártyával már be is válthatjátok a pontjaitokat. A kártyaigénylést az alábbi oldalon keresztül is leadhatjátok.

Teremtsétek meg álmaitok otthonát termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és éljetek a SuperShop program adta lehetőséggel!

További kérdés esetén keressétek szaktanácsadó kollégáinkat.