A fürdőszoba szerepe az otthonokban egyre inkább felértékelődni látszik. Ma már ugyanis nem pusztán a tisztálkodás helye, hanem pihentető, relaxáló funkciót is ellát. A lakásfelújítás és építkezés szerelmesei éppen ezért egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a fürdőszobájuk wellness, spa hatást keltsen.

Egyedi stílusú, kifinomult és minőségi termékekkel rendeznéd be vagy alakítanád át fürdőszobádat? 

A szabadon álló akril kádak erre remek megoldást kínálnak, arról nem is beszélve, hogy egy nagy méretű fürdő ékköve lehet!

Milyen fürdőszobába ajánljuk?

Általában alapvető követelmény a szabadon álló kád esetében a nagy és világos tér, azonban egy kisebb, akár 10-12 m2-es fürdőben is jól tud mutatni.

Egy szűk, sötét helyiségbe nem ajánlott bezsúfolni egy ilyen típusú fürdőkádat, ugyanis nem tudja azt a hatást kelteni, amit egy tágas térben elérhetünk vele. A szabadon álló akril kádat lehetőleg ne a sarokba, hanem a fürdőszoba fókuszába, amennyiben megoldható nagyméretű ablakok elé helyezzük.

Építkezés vagy fürdőszoba felújítás előtt állsz? Akkor 3D látványtervezésünk által hatékonyan és előreláthatóan tervezhetsz! Ismerd meg szolgáltatásunkat ide kattintva!

Mit kell tudni a szabadon álló akril kádról?

Több formavilágban is elérhető: lehet ovális, szögletes, talpazaton álló vagy akár lábas kád. A választott formán túl fontos, hogy illeszkedjen az otthon stílusához. Itt is számos lehetőség közül választhatunk: létezik ergonomikus és praktikus kialakítású, finom ívelésű, vagy határozott és éles vonalvezetésű is.

A választás során azt is számításba kell venni, hogy ki fogja használni. Csak szülők, vagy gyerkőc is fog benne pancsolni? Ez esetben számolni kell a nagyobb mennyiségben kifröccsenő vízzel.

Anyagában tökéletes, mivel az akril az egyik leginkább megfizethető anyag, formailag sokoldalú és rugalmas.
Milyen további előnyökkel rendelkezik az akril?

  • Meleg érzetet kelt és jó a hőtartó képessége, így nem hűl ki hamar a fürdővíz,
  • Fényes felületű és kellemes tapintású,
  • Hosszú távon is tartja az alakját,
  • Antibakteriális tulajdonságokkal bír,
  • Könnyen tisztítható.

3 egyedi szabadon álló kád érhető el kínálatunkban

Egyedülálló módon az alábbi 3 fajta szabadon álló kád kapható kínálatunkban:

Alpha

Beta

Omega

Amennyiben további kérdéseid vannak a témában, akkor keresd szaktanácsadó kollégáinkat online, vagy látogass el telephelyünkre és inspirálódj fürdőszoba bemutatótermünkben!