Úgy gondoljuk, hogy egy szép kerthez elengedhetetlen egy jól megválasztott térkő. A térburkolat ugyanakkor nem egy-két évre szóló befektetés, ezért a minőségi és professzionális termékek használata a térkő esetében is fontos szempont.

Miért érdemes a térkövezéssel foglalkoznod?

A térkő egy igen széleskörűen felhasználható burkolatfajta, mely rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik. A gyeppel ellentétben strapabíró és könnyen takarítható. Esős idő esetén biztos, járható utat ad, továbbá igazán látványos díszítőeleme lehet a kertnek. A tökéletes megjelenéshez azonban nagyon gondos és hozzáértő tervezésre van szükség.

Számos területen gondolkozhatsz a térkő használatában. Az egyik jellemző felhasználási terület a járda, ugyanakkor alkalmazhatod kocsibeálló kialakítására, terasz esetében, vagy akár a kertben kialakított pihenőhelyzet, grillezőhöz.

Amennyiben kis hely áll rendelkezésedre a kertben, akkor érdemes kisebb méretű térkövet választanod, valamint keskenyebb térkő-ösvényeket kialakítanod. Ha azonban igazán nagy területtel rendelkezel, akkor nagyobb méretű térkő használata ajánlott. Emellett térkő választás során érdemes arra is figyelned, hogy a térburkolat illeszkedjen a kerti bútorokhoz színben és stílusban, valamint a ház falától se üssön el túlságosan.

Minőségi térkövek tavaszi akcióban

Telephelyünkön számos méretben, színben, stílusban és formában találhatsz térköveket. A tavasz kedvez a térkövezési munkálatoknak, így számos ismert, minőségi gyártó termékei kaphatók kedvezményesen a jelenlegi időszakban.

A Semmelrock az egyik legnagyobb térkő gyártó cég, akinek kiváló minőségű térburkolatai június 30-ig akciósan vásárolhatók meg. Lapozz bele aktuális, tavaszi katalógusukba ide kattintva.

Emellett elérhető már a Leier térkövek tavaszi online katalógusa is, melyet ide kattintva tudsz fellapozni. A Leier térburkolatok egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hidrofóbok, vagyis víztaszító képességűek, ennek köszönhető, hogy fagypont alatti hőmérséklet esetén sem keletkezik kár a térkőben.


Fedezd fel kínálatunkat új Mintakertünkben

Rendszeresen hangsúlyozzuk, hogy számunkra rendkívül fontos, hogy látogatóink látványos, egyedi és inspiráló megoldásokkal találkoznak. Ebből kifolyólag nemrég elkészült Mintakertünk is tartogat meghökkentő és különleges látványelemeket.
Új térkő bemutatónkban 3 különböző stílus jelenik meg – modern, közkedvelt családias és klasszikus – így biztosan megtalálod a saját ízléshez legközelebb álló termékeket.

Amíg nem látogatsz el hozzánk, addig pillants bele Mintakertünkbe galériánkon keresztül.

Ha új kerti burkolatra vágysz, vagy megihletett blogcikkünk, akkor telephelyünkön számtalan térkő közül választhatsz: a modern városi burkolatoktól egészen az időtálló klasszikusokig! Látogass el hozzánk és fedezd fel megújult Mintakerünket, vagy írj nekünk weboldalunkon keresztül!