Antik hatású térkőHa idén igazán divatosak akarunk lenni, akkor az alábbi térkő trendekből érdemes kiválasztani az otthonunkhoz és egyéniségünkhöz legjobban illeszkedőt mielőtt belevágunk a kertépítésbe.

Antik hatás: Igazán stílusos megjelenést ad kertünknek, ha antikolt térkövet választunk. A mesterségesen „régies” hatást keltő térkövek széle általában nem szabályos, valamint színük is melírozott lehet, hol sötétebb, hogy halványabb színekben tündökölve. Összhatásukban pedig természetességet és eleganciát tükröznek a kertépítés után.

Letisztult stílus: Egyszerű formák, kellemes színek és klasszikus megjelenés. A szabályos és egyben elegáns térkövek mindig jó választásnak bizonyulnak, nagyon sok otthon stílusához igazodnak.

TérkövekSzabálytalan minták: Régi terek hangulatát hozzák el otthonunkba a változatos méretű térkövek. Előnyök, hogy a műemléki terek kialakításához is kíválóan alkalmazkodnak, de a modern stílus mellett is igazán csinos a megjelenésük a kertépítés után.

Természetesség: Ahogy a szépségiparban is, a térburkolatok esetében is természetesség az egyik leginkább időtálló stílus. A növényzetnek teret engedő gyephézagos térkövek tökéletes választásnak bizonyulnak, ha nem szeretnénk teljesen elszakadni a természettől, de a szilárd burkolatra is szüksége van. A növényeknek szintén nagy teret adnak a beültethető kerti falak is, egyre divatosabbá válnak a hagyományos sziklakert megoldás mellett.

Számtalan térkő közül választhatunk már, azonban a divatosság mellett érdemes a minőségre és a burkolatok tulajdonságaira is nagy hangsúlyt fektetni. Ha bizonytalan milyen térkő illene otthonához divatosság és egyben funkcionalitás szempontjából, kérdezze bátran tapasztalt szakembereinket! A térkövek pécsi forrása is a Léta-Ker!