A mai rohanó világban egyre inkább felértékelődik az otthon szerepe, egyre többen választjuk az otthoni nyugodt kikapcsolódást és feltöltődést a zsúfolt wellness terekkel szemben. Nyáron pezsgőzni a pezsgőfürdőben? Télen a gőzölgő medencéből nézni a hóesést? Egy meghitt éjszakai beszélgetés a csillagok alatt?

Erre remek megoldást jelenthetnek a különböző méretben és funkciókban elérhető jakuzzik, mellyel a tökéletes wellness élménye kertünkbe varázsolható!

A kínálatunkban kapható kültéri masszázsmedencék között mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást, legyen az egy kisebb 2 személyes vagy akár 6 személyes medence. 

A jakuzzi előnyei

Elsőre nem is gondolnánk mennyi jótékony hatással jár a masszázsmedence rendszeres használata.

A jakuzzi képes ellazítani az izmokat, oldja a stresszt, megszünteti az alvásproblémákat, serkenti a vérkeringést, csökkenti a szív- és érrendszeri panaszokat, és megelőzi a visszerek kialakulását. A vér oxigén ellátása felélénkül, így a sejtjeink megújulnak és javul a vitalitásunk. Aktív sportolás után pedig el tudunk képzelni pihentetőbb programot, mint eltölteni egy kis időt a masszírozó, izomlazító hatással rendelkező jakuzziban?

Arról nem is beszélve, hogy akár munkából hazamenet az okostelefonunk segítségével el tudjuk indítani a felfűtését a mendencének, így mire hazaérünk már készen is áll a pezsgőfürdő.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő medencét?

Fontos szempont, hogy a kiszemelt masszázsmedence elég mély és széles legyen, továbbá tudnunk kell, hogy elférünk-e a medencében, ne legyen kicsi, de ne legyen túl nagy sem. Emellett azt is meg kell határoznunk, hogy milyen célból vásároljuk a medencét, van ugyanis olyan masszázsmedence, ami csak ülőhelyekkel van ellátva, de természetesen ülő- és fekvőhelyes változat is elérhető. A rendelkezésre álló hely is egy lényeges szempont a jakuzzi választás során. A különböző medencék elhelyezhetők kültéren, beltéren, de akár tetőtérben is. Érdemes végiggondolni azt is, hogy kikkel szeretnénk használni, mekkora rendszerességgel és mennyi időt tervezünk szánni a karbantartásra.

Igénytől függően akár hangrendszer, kiegészítő világítás, nyakmasszázs és aromaterápia is választható az egyes masszázsmedencékhez.

VitalSpa masszázsmedencék széles választékban

Kínálatunkban elérhetők a minőségi Vitalspa jakuzzik, melyek közül most 3 típust mutatunk be:

Atlantis – nagyobb társaságoknak, családoknak extrákkal

Ha szórakozás és a minőségi idő prioritást élvez a mindennapokban, akkor az Atlantis modellt javasoljuk. 1600 literes víztere kellő teret biztosít, kimagasló felszereltsége pedig magában foglal minden olyan extrát, mint a világítással rendelkező vízeséses fejpárnák, megvilágított csobogók és kapaszkodó.

 
Bali – egzotikus, nagy utazóknak

A VitalSpa Bali modellje 1 fekvő és 4, ergonomikusan kialakított ülőhelyet foglal magában, 1300 liter víz befogadására és áramoltatására képes. A Balboa intelligens vezérlésnek köszönhetően a fények, a vízhőmérséklet és a szűrés is egy helyről irányítható.

Aruba – ideális választás pároknak

Egy jól felszerelt, de a családi jakuzzinál kisebb méretű medencét keresel? Akkor az Aruba jakuzzi a tökéletes választás. Felszereltsége igen magas, teljesítménye pedig kimagasló.

További részletekért és termékkínálatunkért látogass el telephelyünkre, ahol segítünk megtalálni otthonodnak és igényeidnek megfelelő massázsmedencédet!