A fürdőszoba otthonunk olyan helyisége, ahol olyan speciális fűtőtesteket érdemes alkalmazni, melyek ellenállóak a nedvességgel szemben, alkalmasak a törölközők szárítására, valamint minimális helyet foglalnak.

A fürdőszobai csőradiátorok, másnéven törölközőszárítós radiátorok egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek és az egyik legpraktikusabb fűtési megoldást kínálják. Helyigényük csekély, fogyasztásuk is alacsony, formaviláguk igen változatos, így remekül illeszkednek bármilyen stílusú fürdőszobába.

A széles forma-, szín- és hőtechnikai paraméterek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb csőradiátort. A hagyományos egyenes vonalvezetésű modellek mellett egyre nagyobb teret hódítanak az íves modellek tovább növelve a praktikumot és a használhatóságot.

Miért érdemes törölközőszárító radiátort választani?

  • Hatékonyan párátlanítja a fürdőszobát, így megelőzve a penészesedést
  • A fürdőszoba remek kiegészítőjeként és design elemeként szolgál
  • Praktikus, hiszen kevés helyet foglal, falra is felszerelhető
  • Használatával megszabadulhatunk a nedves és kellemetlen szagú törölközőktől
  • Nem csak törölközőt, hanem más ruhadarabot is könnyen megszáríthatunk rajta.

Technikai tudnivalók

A törölközőszárító radiátor esetében háromféle működési kialakítás lehetséges:

  • háztartás fűtési rendszerére kötve,
  • elektromos müködtetésű (konnektorba dugva vagy közvetlenül a hálózatba bekötve, ami design szempontból is tökéletes),
  • vegyes működtetés – amikor az első kettőt ötvözzük.

Vásárlás előtt célszerű megtudni, milyen teljesítményű radiátorra van szükséged. Valamint egy törölközőszárító radiátornak különböző bekötési és kivezetési lehetőségei vannak, ezért lényeges tudni a fürdőszobád méretét és adottságait is.

Ismerd meg kínálatunkat

Termékkínálatunkban számos minőségi gyártó termékei megtalálhatók. lyen például a Sapho, mely már 1990 óta foglalkozik szaniterek gyártásával, így több évtizedes szakértelmen alapuló, minőségi fürdőszobai radiátorokat kínál. Ismerd termékkínálatunkat katalógusokból ide kattintva.

A HSK egy olyan német családi vállalkozás, mely a minőségi és az időtállóan modern szanitergyártásáról ismert, továbbá egyedülállóan hosszú, 10 év garanciát biztosít termékeire. Kínálatukat megismerheted közelebbről online katalógusok 30. oldaláról.

A Zehnder kínálatában is számos fürdőszobai fűtőtest érhető el, a klasszikus megjelenésű és működésű radiátoroktól kezdve, egészen az elektromos üzemű változatokig. Ismerd termékeiket weboldalukon.

Ha építkezés, fürdőszoba felújítás vagy korszerűsítés előtt állsz, akkor érdemes a törölközőszárító radiátorokban gondolkodnod, mely az igazán praktikus és költséghatékony megoldást kínál.

Amennyiben további kérdéseid vannak a témában, akkor keresd szaktanácsadó kollégáinkat személyesen vagy online, és segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb fűtőtestet!