Örömmel jelentjük, hogy újabb beszállítóval és termékpalettával bővült kínálatunk! Telephelyünkön már kaphatók a minőségi, Antico Mestiere kerámia virágcserép és kaspó kiegészítők, melyek remek dekorációs elemei lehetnek kertünknek.

Mit érdemes tudni az olasz márkáról és a termékekről?

Az Antico Mestiere számára a kaspók nem csak a virágok és növények tárolója, annál sokkal többet jelent! A márka 1992 óta foglalkozik kézzel készült agyagcserepek készítésével és tervezésével. Annak érdekében, hogy mindig testre szabott, környezetbarát és innovatív megoldásokat kínáljanak, termékkínálatukat folyamatosan fejlesztik. Kínálatunkban üvegszállal megerősített kaspókat és kiegészítőket kínálnak, amelyek jóval strapabíróbbak a klasszikus kerámia változatoknál.

Az olasz kerámia kaspók számos stílusban elérhetők – legyen szó a klasszikus vagy épp a modern stílusirányzatokról -, így biztosan mindenki megtalálja a saját ízléshez és otthonához legközelebb álló termékeket és dekorelemeket.

Emellett az Antico Mestiere termékek nagy méretválasztékkal rendelkeznek, így a kisebb dekorelemektől egészen a gigantikus méretű kerti ládákig kínálnak portékákat. Kínálatukban egyaránt megtalálhatók beltéri és kültéri virágtartók, tálak, dekorációs elemek, sőt műanyag kerti állatok is.

Lapozz bele a 2021-es Antico Mestiere katalógusba és tekintsd meg beltéri termékeket ide kattintva.

Amennyiben kültérre keresel új elemeket, és teraszodat vagy kertedet dobnád fel kerti kiegészítőkkel, akkor böngéssz a kültéri kerámia kaspók között.

Aranyos kis állatokkal, kerti törpékkel szeretnéd kertedet otthonosabbá varázsolni? Nézd meg a Funny Garden kiegészítőket!

Hogyan válasszuk ki otthonunkhoz illő vázát?

A választás során fontos, hogy a kaspó jól illeszkedjen az otthon stílusához, valamint érdemes arra is odafigyelni, hogy egy helyiségen belül a kaspók összhangban legyenek egymással.

A váza alakjának megválasztása nehéz feladatnak tűnhet, ugyanakkor vannak olyan alapvető szabályok, amelyek segítségünkre lehetnek. Ha a vázát egyedül, önmagában helyezzük el például a szoba sarkában vagy a teraszon, akkor érdemes kerek alakot választani, amely kiemeli a dekorálni kívánt sarkot, helyiséget. Azonban, ha egy nagyobb teraszt szeretnénk feldobni kerámia kaspókkal, akkor javasolt téglalap alakú termékeket választani, ami folytonosságot ad a terasznak és összeköti azt a kerttel.

Tovább részletekért böngéssz a márka katalógusaiban, vagy látogass el telephelyünkre és inspirálódj Mintakertünkben! Szakmai tanácsokért pedig keresd kollégáinkat online vagy személyesen!