Válogass kedvedre hideg és melegburkolat gyártóink kínálatából, és találd meg a számodra legmegfelelőbb burkolatot. 
Látványtervező programunk segítségével a kiválasztott burkolatból elkészítjük álmaid fürdőszobáját. További részletekért lépj kapcsolatba szaktanácsadó kollégáinkkal és kérd látványtervezés szolgáltatásunkat!

50 éves olasz kerámia kiválóság. 1969 óta az Atlas Concorde a világ kerámiapiacának egyik vezető vállalata, mely képes megfelelni a kortárs építészet minden igényének. Folyamatos innováció, olasz stílus, nemzetközi elhivatottság: ezek a fő értékei.

Az elsők között jelentek meg a piacon nagy méretű fali és padlólapjaikkal, jelenleg a legnagyobb rendelhető méret a 160×320-as. Teljes szortimentet kínál beltéren és kültéren egyaránt, legyen az lépcsőelem, medenceszegély, folyóka vagy sarokelem. 

FAP

A FAP kínálatában bárki megtalálhatja az igazán hozzá illőt burkolólapot. Az egyik legszélesebb spektrumú fali burkolólap gyártónk, igazi olaszos design, mely kellően színes vagy visszafogott, mintás vagy homogén, modern vagy klasszikus… 

Az Iris Ceramica összesen több mint 2500 darabot tartalmazó kollekciójával 1961 óta egész világon növeli az olasz gyártású burkolatok presztízsét. Kiválóságát élvonalbeli megjelenése jellemzi, amelyet több nemzetközi díj is tükröz. Egyedülállóan ötvözi az úttörő technológiák innovációját a kézműves hagyomány készségével

A La Fabbrica S.p.A. a nagy formátumú La Fabbrica és Ava márkanév alatt csúcskategóriás padlókat és burkolatokat gyárt olasz kerámiákból.  A rendkívüli 320 × 160 cm méretű, mindössze 6 mm vastag porcelán kőagyagból készült burkolólapjai egyedülállóak, sokféle grafikában, méretben és a kollekcióban elérhetőek.

Az 1741-ben alapított Marca Corona porcelán kőből készült padlólemezeket és fehér alapanyagú fali csempéket gyárt, amelyek ötvözik a legmagasabb műszaki teljesítményt és az ellenállhatatlan megjelenést. Teljes és sokoldalú a termékválasztéka, kezdve a kis méretű kézműves „1741” sorozattól a kültéri 20 mm-es HiThick sorozatig.

A Mirage porcelán kőből készült padlókat és burkolólapokat tervez és gyárt középületek és lakóterek számára.  Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb trendekre, és folyamatosan innovatív kutatásokat végeznek. A burkolatok és a padlók széles választéka lehetővé teszi, hogy a Mirage megfeleljen a különböző típusú műszaki követelményeknek.

Az 1950-es években alapított olasz gyár számos olyan termékcsaláddal rendelkezik, amelyek méltán népszerűek az otthonukba stílusos minőségi burkolatot keresők számára. Termékei különleges hangulati és formai jegyekkel többféle stílusban készülnek, kihívó, szolid vagy elegáns, minimál vagy klasszikus, természetes vagy nyers küllemmel.

A Paradyz cég lengyel tulajdonban lévő vállalatcsoport, mely több mint 25 éve alakult. Burkolólapjaikra jellemző az innovatív dizájn, a jól felismerhető egyedi stílus, a részleteknek szentelt figyelem, valamint a nagyon széles választék a padlólapok, falicsempék és a dekorok terén.

A németországi cég Európa egyik legmodernebb gyárával rendelkezik. Részei az olasz Iris Ceramica csoportnak, amely kulcsfontosságú hely a világ legfontosabb kerámia területén, Sassuoloban. 2003 óta gyárt rendkívül jó minőségű porcelán kőlapokat belső és külső felhasználásra, padlóra és falra egyaránt.

Az olasz Ragno gyárat pontos és megbízható, tartós megoldások jellemzik. Termékei a porcelán kőtől a fehér alapanyagú csempékig és az üvegmozaik csempékig terjednek. Alkalmasak padlók, falak, beltéri és kültéri használatra. Termékkínálata átfogó, formatervezése rugalmas megoldásokat kínál otthoni és középületi célokra egyaránt.

A céget a Rubbiani család alapított még a 19. század közepén, ők fejlesztették ki az első porcelán kőgyártást az újfajta „alagútkemencékkel”, a régi klasszikus kemencék helyett. A mai maranellói üzem burkolólapjai színesek, sokoldalúak, sokféle grafikával, több méretben és a kollekcióban elérhetőek.

A ZALAKERÁMIA ZRt. Magyarország legnagyobb és legjelentősebb burkolólap gyára, burkolólapjainak széles választékával áll a vásárlók rendelkezésére. Fő profilja a csempe és padlólap, valamint gres lap gyártás. A ZALAKERÁMIA név egyet jelent az európai trendet követő stílussal – színvilággal és az ezekhez viszonyított kedvező ár fekvéssel. 

A Kratochvil parkett Magyarországon 2003-as megalapítása óta importálja és forgalmazza magas minőségű  padlóit. Termékkínálatuk kialakításakor elsősorban a svéd Kährs által gyártott fapadlókra fókuszálnak, továbbá forgalmazzák a svájci Bauwerk parkettagyár és a német Wineo padlógyártó cég termékeit is, melynek kínálatában megtalálhatók a lamináltpadlók, vinyl padlók, valamint a WINEO Purline organikus padlók is.

CLASSEN csoportot 1963-ban alapították és azóta világszerte a faalapú padlóburkolatok egyik vezető és teljesen integrált gyártója. A CLASSEN első osztályú laminált padlót gyárt, a természet teljes tiszteletben tartásával. Az egyedi termékek érdekében a CLASSEN kifejlesztett egy korszerű ipari digitális nyomtatási folyamatot, melynek köszönhetően mindenki megtalálja az igazán hozzá illő szint és struktúrát.

Bővebb információért és árajánlatért látogass el telephelyünkre vagy írj nekünk!