Skip to content

Fürdőszoba látványtervezés

FÜRDŐSZOBA LÁTVÁNYTERVEZÉS A LÉTA-KER SEGÍTSÉGÉVEL

Építkezés vagy lakásfelújítás előtt állsz? Lelki szemeid előtt már látod a kész otthonod, az új fürdőszobád, de a valóságban nem tudod elképzelni milyen lesz? Látványtervezés szolgáltatásunk segít ebben!

Miért érdemes látványtervben gondolkodni?

Sokan nem tudják elképzelni az általuk kiválasztott burkolatok és szaniterek hogyan mutatnak a valóságban.
Látványtervezés szolgáltatásunk mellett a telephelyünkön található különleges fürdőszoba bemutatóterem is nagy segítséget nyújt, mivel megkönnyíti a választást legyen szó burkolatról, bútorokról vagy fürdőszobai kiegészítőkről.

Az esztétikai megjelenés mellett rendkívül fontos a fürdőszoba elrendezése is, hiszen ez határozza meg a funkcionalitást és a kényelmet a mindennapokban. Egy látványterv során pontosan átlátható, hogy elképzelésünk mennyire állja ki az idő próbáját.

Továbbá egy látványterv nagyban elősegíti a tervezés és kivetelezés folyamatát is. Általa egyszerűen és hatékonyan megtervezheted igényeid és elképzeléseid alapján otthonod szín- és formavilágát, burkolatait, bútorait, kiegészítőit.

Szakmai csapatunk segít abban, hogy otthonod megjelenése harmonikusabb, rendezettebb és személyesebb legyen.

INSPIRÁLÓDJ MUNKÁINKBÓL, BÖNGÉSSZ GALÉRIÁNKBAN!

Ezért dolgozz velünk fürdőszobád felújítása során

20 évnyi tapasztalat, profi szakemberek
Munkatársaink évtizedes tapasztalata nagyban hozzájárul a megbízható és minőségi látványtervek elkészítéséhez. Évente több száz látványtervet készítünk, így bármilyen igényt és elképzelést meg tudunk valósítani.

Minőségi gyártók széles termékválasztékát kínáljuk telephelyünkön
Fürdőszoba bemutatótermünkben számos megoldást kínálunk, melyekből ötletet és inspirációt meríthetsz. Nagy termékkínálatunknak köszönhetően biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb burkolatokat, bútorokat és szanitereket.

Modern technika, színvonalas munka
A profi és tapasztalt szakemberek mellett modern informatikai háttérrel rendelkezünk, aminek köszönhetően valósághű és minőségi látványterveket készítünk.

Ügyfélközpontúság, rugalmasság
Számunkra Te vagy az első, így maximálisan odafigyelünk igényeidre, elképzeléseidre. Amennyiben változtatnál az elkészült látványterven vagy újra gondolnád a fürdőszobád, mi segítünk és új látványtervet készítünk számodra.

Válaszd ki a neked tetsző fürdőszoba bútort, álmodd meg a zuhanykabin stílusát, tervezd meg a szaniterek helyét, mi pedig még az építkezés vagy lakásfelújítás előtt megmutatjuk leendő fürdőszobád látványtervét!

Milyen lépésekből áll a látványtervezés folyamata?

 1. Időpont egyeztetés a személyes találkozóhoz

   

 2. Személyes egyeztetés, ahol átbeszéljük az elképzelés részleteit és bekérjük a fürdőszoba pontos méreteit, hogy a látványtervet maximálisan testre szabottan tudjuk elkészíteni.

   

 3. A megbeszéltek szerint elkészítjük a fürdőszoba látványtervet, melyet e-mailben kiküldünk.

   

 4. Ha módosítanál az elrendezésen, kiválasztott anyagokon, színeken, akkor egy új látványtervet készítünk.

   

 5. A végleges látványterv elkészítése után segítünk álmaid fürdőszobájának a megvalósításában! Egyedi árajánlatot készítünk a látványtervben felhasznált burkolatokról, szaniterekről, kiegészítőkről.

Kíváncsi vagy szakmai tanácsainkra? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajánlatkérés

Tájékozódni szeretnél, kérdéseid vannak, vagy árajánlatot kérnél?
Írd be a lenti mezőkbe, hogy milyen termékből, milyen szállítási feltételekkel és mekkora mennyiségre lenne szükséged, és mi nem csak árakat, de tanácsokat is adunk, hogy megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb megoldásokat!

Szállítási információk

Iratkozz felHírlevelünkre!

Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.

Ajánlatkérés

Tájékozódni szeretnél, kérdéseid vannak, vagy árajánlatot kérnél?
Írd be a lenti mezőkbe, hogy milyen termékből, milyen szállítási feltételekkel és mekkora mennyiségre lenne szükséged, és mi nem csak árakat, de tanácsokat is adunk, hogy megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb megoldásokat!

Szállítási információk