Aki elég nagy udvarral rendelkezik, az tudja, hogy a nagy tér önmagában ritkán szép. Ha csak nem gyümölcsös telepítésére vágyunk, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy számunkra, hogy lehetne a legtökéletesebben kihasználni az udvar adta lehetőségeket. Nekünk van pár ötletünk! 

A mai rohanó világban egyre inkább felértékelődnek a családi, baráti kötelékek és az otthon szerepe. Egyre többen választjuk az otthoni nyugodt kikapcsolódást és feltöltődést a zsúfolt wellness terekkel szemben. A kínálatunkban kapható kültéri masszázsmedencék között mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást, legyen az egy kisebb 2 személyes vagy akár 6 személyes medence.  

Nincs jobb, mint egy medence mellett napozni és pihenni. Ám mielőtt medencét építünk az udvarra, rengeteg mindent át kell gondolnunk: mekkora legyen, milyen alakú, milyen méretű, mi lesz a célja, pancsolás vagy úszás? Ha pedig lehetőségünk van akár egy luxus medence építéséhez, akkor ne fogjuk vissza magunkat, teremtsük meg magunknak a házi Riviérát! A megfelelő vízelvezető elemekben és a szegélyek beszerzésében pedig segítünk. 

Játszótéri elemek

Elgondolkodtál már azon, milyen jó lenne, ha gyerkőcöd a saját udvarotokban tudna önfeledten úgy játszani, mintha csak játszótéren lenne? Ha nem kellene autóba ülni, csak azért, hogy hintázzon vagy csúzdázzon egyet? Nálunk erre is van megoldás! Játszótéri tornyok, hinták és homokozók rengeteg variációja egy helyen. Az elemek készülhetnek teljesen fából, illetve készülhetnek főként a kiegészítő részei műanyagból vagy fémből. 

Bővebb információért és árajánlatért látogass el telephelyünkre vagy írj nekünk!