Magas minőségű szanitert keresel? Tekintsd meg az általunk kínált szaniter gyártók termékeit és találd meg a számodra megfelelőt. 
Lépj kapcsolatba szaktanácsadó kollégáinkkal, kérdéseiddel pedig fordulj hozzánk bizalommal!

Aco

Az ACO márka világszinten ismert, mely 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak is. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, ezen belül is a zuhanyfolyókák.

1992-től kiemelkedő, európai színvonal jellemzi a márkát, miután a több mint 270 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch megvásárolta. Fő termékei ma is a kerámia gyártmányok közül kerülnek ki.  

A BETTE szanitert forgalmazó cég a zománcozott titánacél termékek gyártásának specialistája. Fürdőkádak, zuhanytálcák és mosdók készülnek a német Delbrück-i gyárban már 1952 óta.

A BLANCO 1925 óta gyártja kiváló minőségű termékeit. Mára a BLANCO mosogatók, csaptelepek és hulladékgyűjtő rendszerek a világ közel 100 országában képviselik a minőséget, a funkcionalitást, valamint a professzionalizmust.

A Bugnatese Rubinetteria szilárd alapokon álló olasz vállalat, amely biztos pontot nyújt a fürdőszobák világának tervezésében. Termékei között megtalálhatóak a klasszikus csaptelepek, a rusztikus vonal mellett pedig a minimalista design is figyelemre méltó.

A Duravit termékskáláját 1956-tól kiterjesztette a szaniter kerámiákra is, mely megalapozta a cég jövőbeni sikerét. A márka főbb ismérvei a magas minőség, gondos gyártástechnológia, kiváló minőségű alapanyag, időtálló design, fenntarthatóság.

A Geberit Csoport európai piacvezető a szanitertermékek területén. A márka a legtöbb európai országban erős helyi jelenlétet képvisel, egyedülálló hozzáadott értéket nyújtva így mind a szanitertechnológia, mind a fürdőszobai kerámiák terén.

A GROHE világvezető a szerelvények piacán, elkötelezett az innovatív megoldások és a technológia iránt. A márka híres általa nyújtott minőségről, valamint a több mint 240 formatervezési és innovációs díjról, melyet elnyert az elmúlt 10 év során.

A német Hansgrohe gyár kizárólagosan a csaptelepekre specializálódott. A termékek megbízhatóan és a lehető legtakarékosabb módon működnek, így kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak, mivel mindig az úttörő szellem találkozik a német mérnöki munkával.

HSK

A HSK egy német családi vállalat, mely hosszú évek óta tevékenykedik a szaniteriparban. A „zuhanyok világának” specialistájaként a HSK elkötelezett a konzekvens fejlődés, a kimagasló minőség és a kiváló ár-érték arány mellett. A márka által forgalmazott termékek a kiváló minőségükről és időtállóan modern megjelenésükről ismertek.

A “HÜPPE” név egyet jelent Európa legelső zuhanykabin gyártójával. Az évek alatt számos szabadalommal védett újdonság született meg a HÜPPE műhelyeiben, ilyen például az ajtók mágnescsíkkal megoldott záródása, a krómozott alumínium profilok, a keret nélküli, elegáns zuhanykabinok, és az Anti-Plaque vízlepergető üveg. 

A znojmói szakemberek elsőként Európában készítettek alagút-kemencében égetett mosdókat, kádakat és mosogatókat. Manapság a kerámia termékeit természetes alapanyagból a legkorszerűbb technológiával készítik.  A társaság stratégiája a tetszetős dizájn, magas minőség és tökéletes funkcionalitás összhangja.

A Kolpa közép– és délkelet Európa egyik vezető fürdőszoba berendezés gyártója.  A cég székhelye Szlovénia déli részén található. A termékek kizárólag európai alapanyagokból készülnek, amely garantálja a megbízható minőséget. Kínálatuk között megtalálhatóak a fürdőkádak, kádparavánok, zuhanytálcák, zuhanykabinok és fürdőszoba bútorok.

A svájci cég alapkompetenciái a szaniteráru gyártás területeit ölelik fel. A svájci dizájnnak köszönhetően a LAUFEN termékek már az első pillantásra is különlegesek, amelyek két nagy dizájn irányzatot egyesítenek magukban: a déli, érzelmekkel teli olasz dizájnt, és a pontosságot és a tisztaságot előtérbe helyező északi hagyományokat.

A Méta Hungary Kft. több mint 22 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak és zuhanykabinok forgalmazásával. A márkán belül a Radaway széles skáláját kínálja a modern és a hagyományos fürdőszobai termékeknek, úgy, mint zuhanykabinok, zuhanyajtók, zuhanytálcák vagy folyókák.

A RAVAK jellegzetessége, hogy fürdőszobai mérettől függetlenül, tökéletes összhangot kínálva, fürdőszobai koncepciókat ajánl a vásárlóknak, az egységes design és a kifogástalan megmunkálás jegyében. Termékei között megtalálhatóak a zuhanykabinok, kádak, mosdók, fürdőszoba bútorok és szaniter kiegészítők.

A RIHO cég 1994-ben alakult, a holland RIHO INTERNATIONAL leányvállalataként. A cseh termékek a jó hírnevének és magas technológiai szintjének köszönhetően váltak ismertté. Termékei között megtalálhatóak a zuhanykabinok, zuhanytálcák, kádak, kádparavánok, mosdók és fürdőszobabútorok.

A Roca 1917-ben háztartások fűtésére szolgáló öntvényradiátorok gyártásával kezdte meg működését, majd 1929-ben az öntöttvas kádak gyártásának megkezdésével belépett a fürdőszobai termékek világába. Termékei széles skáláján megtalálhatóak a kerámia termékek, zuhanyajtók és tálcák, valamint a bútorok tükrök és a kiegészítők is.

Cseh anyavállalatú cég, mely a világ különböző pontjairól gyűjti össze különleges termékei, ezzel biztosítva számunkra az egyik legnagyobb fürdőszoba választékot. Saját termelésű bútorok, kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok és hidromasszázs rendszerek mellett kínálnak exkluzív teljeskörű fürdőszobai felszerelést elérhető áron.

A cég 2000 óta foglalkozik fürdőszobabútor gyártással. Termékpalettája magas minőségű, változatos formavilágú és rendkívül széles elemválasztékkal rendelkezik. Az alapanyagok és szerelvények kiválasztása is hasonló alapossággal történik, melyeket korszerű gépekkel felszerelt gyártóüzemükben dolgoznak fel.

Az olasz Vanità & Casa cég magas minőségű és tudású tükröket, valamint tükrös szekrényeket gyárt, fejleszt és tervez. A márka célja olyan innovatív termékek készítése mely technológiailag fejlett és képes érzelmeket gerjeszteni, sajátos atmoszférát teremtve a helyiségben.

Hagyomány, minőség és hitelesség: ezek a klasszikus Villeroy & Boch tulajdonságok. A  cég újításai mindig meghatározó impulzusokat adtak mind a márka, mind a piac számára. Nem számít melyik stílust keressük, a cég tervezői mindenkire gondolnak, amikor megtervezik a gyönyörű kerámiákat, csapokat, kádakat és fürdőszobabútorokat, amelyek a Villeroy & Boch cég aláírásával rendelkeznek.

Prémium minőségű masszázsmedencék, jakuzzik egyenesen a hazai gyártótól. Immár több mint két évtizede kínálnak kimagasló minőségű hidromasszázs termékeket. A VitalSpa valódi faburkolatú jakuzzik nemcsak 4 évszakos szigeteléssel rendelkeznek, de ötvözik az akril medencetest kiváló tulajdonságait (időjárásálló, baktériumok és rovarok nem támadják meg) a fa stílusosságával és utánozhatatlan tapintásával.

Bővebb információért és árajánlatért látogass el telephelyünkre vagy írj nekünk!