Építkezés vagy lakásfelújítás előtt állsz? Lelki szemeid előtt már látod a kész házat, az új helyiségeket, de a valóságban nem tudod elképzelni, milyen is lesz új fürdőszoba?
 

Ezért válaszd látványtervezés szolgáltatásunkat!

3D fürdőszoba látványtervezési szolgáltatásunk segítségével pontosan látni fogod, elképzeléseid hogyan mutatnak majd az otthonodban.

Látványtervezésünk mellett a telephelyünkön található különleges fürdőszoba bemutatóterem is nagy segítséget nyújt, mivel megkönnyíti a választást legyen szó burkolatról, bútorokról vagy fürdőszobai kiegészítőkről.

Válaszd ki a neked tetsző fürdőszoba bútort, álmodd meg a zuhanykabin stílusát, tervezd meg a szaniterek helyét, mi pedig még a lakásfelújítás előtt megmutatjuk a látványtervét a leendő fürdőszobádnak!
 

Inspirálódj eddigi munkáinkból, nézd meg galériánkat!

 Látványtervezési programunk 3 dimenziós képet alkot az adott helyiségről az új burkolattal, így olyan érzésed lehet, mintha máris benne élnél a helyiségben. Ha pedig mégsem tetszene az eredeti ötlet, a szakemberek segítenek újratervezni a koncepciót. Mindez pedig a vásárlásra szánt időt jelentősen lerövidítheti, hiszen sokkal gyorsabban kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő burkolólapokat, miután láttad, hogyan mutatnak majd a lakótérben.
 
 
További részleteket látványtervezés szolgáltatásunkról ide kattintva találsz!

Keresd fel pécsi telephelyünket vagy írj nekünk, hogy te is előreláthatóan és gyorsabban tervezhess!