Skip to content

TELEPHELYÜNK

A 2012-es áruházunk nyitása óta telephelyünk és szolgáltatásaink folyamatos megújulnak és fejlődnek. Számunkra rendkívül fontos az újdonságok, egyedi megoldások és különlegességek inspiráló módon történő bemutatása, ezért telephelyünkön rendszeresen vannak nagyobb átrendezések és bővítések, hogy termékeinket esztétikusan tudjuk megmutatni vásárlóinknak.

Áruházunk területén többek között található fürdőszoba bemutatóterem, építőanyag bemutató, valamint mintakert és cserép bemutató is.

Inspiráló és folyamatosan megújuló fürdőszoba bemutatóterem

A 2012-es áruház nyitás előtt termékkínálatunk nem tartalmazott fürdőszobai burkolatokat, bútorokat és kiegészítőket. A fürdőszoba termékpaletta bevezetésével és bemutatóboxok kialakításával az volt a célunk, hogy egy exkluzív, különleges és inspiráló bemutatótermet hozzunk létre, ahol egyedi megoldások és magas színvonalon készült termékek láthatók. Emellett szerettük volna, ha régióban élő építkezés vagy felújítás előtt vásárlóknak ne kelljen Budapestre utaznia azért, hogy inspirálódjanak az aktuális trendekből, és testközelből láthassák a különböző burkolatokat, megoldásokat, termékeket.

Az évek során a fürdőszoba cégünk egyik húzóágazata lett, jelenleg 4 tapasztalt kolléga dolgozik ezen a részlegen. Nagy népszerűségnek örvend 3D fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunk, mely elősegíti a tervezés és a kivitelezés folyamatát is, valamint általa pontosan átlátható, hogy elképzelésünk hogyan mutat a valóságban.

Bemutatótermünkben a látogatókat 800 négyzetméternyi területen 20-25 egyedi fürdőszoba box várja. Fürdőszoba bemutatóboxaink egy részét minden év elején rendszeresen megújítjuk, így azokban az aktuális fürdőszoba trendeknek megfelelő termékek szerepelnek. Az inspirációt a népszerű Cersaie kiállításon bemutatott új irányvonalakból és gyártókból merítjük. Gondolunk a különböző stílusirányzatok kedvelőire is, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szanitereket, burkolatokat és fürdőszobai kiegészítőket. Kollégáink több évtizedes tapasztalattal és szakmai tanácsokkal segítenek a döntésben!

Inspirálódj eddigi munkáinkból, tekintsd meg fürdőszoba látványterveinket ide kattintva!

Újragondolt építőanyag bemutató

Az építőanyag fő profilja cégünknek, széles termékkínálatunkat pedig kreatív módon szerettük volna megmutatni a telephelyünkre érkezőknek. Egyedi elképzeléseken alapuló, 500 négyzetméteres építőanyag bemutatónk 2018 év végén készült el, melyben az építkezés egyes lépésein és folyamatain vezetjük végig a látogatókat. Mit is jelent ez?

Ahogy otthonunk felépül, annak megfelelően, főbb pontokba szedve, átláthatóan mutatjuk be az építőanyag kínálatunkat.

Először a telephelyünkön forgalmazott téglák tekinthetők meg testközelből (pl. kerámia, ytong) kész falazatként, tarkítva nyílásokkal, ahol a különböző áthidalók vannak bemutatva. A falazat tetején megmutatjuk a különböző födémgerenda elemeket, béléstesttel együtt, olyan perspektívában, ahogy ezeket az építkezésen is használják. A falazat után következnek a kémények, majd a házunk fontos eleme a tető. Telephelyünkön számos tetőcserép megtekinthető, továbbá egy kisház is várja az érdeklődőket, ahol kipróbálhatók különböző automatizált tetőtéri ablakok. Ezt követően a hőszigeteléshez kapcsolódó termékeket mutatjuk be rétegrendre felépítve. Ezen felül telephelyünkön megtekinthetők a gipszkartonok, melyek – hasonlóan a hőszigetelő bemutatóhoz – szintén rétegesen vannak felépítve, így látszanak a profilok, a kőzetgyapot szigetelések és a fólia. Emellett bemutatótermünkben helyet kaptak a belső faliburkolatok, a padlásfeljárók, valamint a beltéri ajtók is. Végül a melegburkolat kínálatunkat fedezhetik fel a látogatók.

A Léta-Ker szaktanácsadó kollégáira és termékeire az alapoktól kezdve egészen az utolsó simításig számíthatnak a vásárlók. Cégünk szinte minden gyártóval kapcsolatban áll, így számos lehetőséget és megoldást kínálunk az álomotthon megvalósításához.

Mintakert és cserépbemutató

Régi térkőbemutatónkat újragondoltuk és 2020 nyarán hozzáláttunk egy egyedi 600 négyzetméteres Mintakert kialakításához. Szerettük volna, ha a Mintakert a Léta-Ker elképzeléseit tükrözi, így saját ötletek és látványtervek alapján alakítottuk ki. Számunkra rendkívül fontos, hogy a hozzánk érkezők látványos, egyedi és inspiráló megoldásokkal találkoznak, így Mintakertünkben is fellelhetők meghökkentő látványelemek. Melyek ezek? Telephelyünkön található pergola, napvitorla, pihenősarok, továbbá egy új játszótérrel is várjuk a kisgyerekeseket. Emellett számos növény, cserepes virág és magaságyás teszi még hangulatosabbá a kertet.

Amennyiben valaki saját otthonához keres inspirációt, akkor Mintakertünk erre is remek megoldást kínál, ugyanis 3 különböző stílus jelenik meg – modern, közkedvelt családias és klasszikus – így biztosan mindenki megtalálja a saját ízléshez legközelebb álló termékeket, dekorelemeket. A kertet egy cserépbemutató foglalja keretbe, ahol testközelből látható és megtekinthető széles térkőkínálatunk.

Kíváncsi vagy szakmai tanácsainkra, inspirálódnál tippjeinkből? Akkor iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajánlatkérés

Tájékozódni szeretnél, kérdéseid vannak, vagy árajánlatot kérnél?
Írd be a lenti mezőkbe, hogy milyen termékből, milyen szállítási feltételekkel és mekkora mennyiségre lenne szükséged, és mi nem csak árakat, de tanácsokat is adunk, hogy megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb megoldásokat!

Szállítási információk

Iratkozz felHírlevelünkre!

Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.

Ajánlatkérés

Tájékozódni szeretnél, kérdéseid vannak, vagy árajánlatot kérnél?
Írd be a lenti mezőkbe, hogy milyen termékből, milyen szállítási feltételekkel és mekkora mennyiségre lenne szükséged, és mi nem csak árakat, de tanácsokat is adunk, hogy megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb megoldásokat!

Szállítási információk