Térkő kínálatunk

A legnépszerűbb és legelterjedtebb térkövek közé tartozik a betonból készült minimum 5-6 cm vastag térburkolat. Gyalogos és személygépkocsis forgalom esetében ajánljuk a közepes 5-6 cm vastagságú térköveket, a jobb teherbírás érdekében akár nútféderes (N + F) kialakítással.
Teherautós, autóbuszos forgalom esetén nehéz 8-10 cm vastagságú termékek szükségesek, klasszikus vagy nemesített felületi kialakítással, hagyományos vagy az említett N + F kialakítással.

Kérdés esetén lépj kapcsolatba szaktanácsadó kollégáinkkal weboldalunkon vagy telefonon keresztül, illetve szeretettel várunk telephelyünkön!

Amit még a térkövekről tudni érdemes

A térkövek a mai trendeknek és piaci igényeknek megfelelően rendkívül széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére. A térkövek széles palettájával várunk telephelyünkön, ahol már egy újonnan kialakított Mintakertben, különböző térkő lerakási variációkat tekinthetsz meg.

A térkövek nem csak dizájn tekintetében de funkciójukat tekintve is igen különbözőek, ezt legjobban a vastagságukban figyelhetjük meg. A piacon az 5-6 cm vastag térburkolatok a legnépszerűbbek, melyeket gyalogos és személygépkocsis forgalom esetében ajánljuk. A közepes 5-6 cm vastagságú térkő változatok, a jobb teherbírás érdekében akár nútféderes (N + F) kialakítással is választhatjuk, mely extra védelmet és teherbírást nyújt a burkolatnak. A nehezebb gépjárműforgalom esetén a vastagabb és nagyobb ellenállású, nehéz 8-10 cm vastagságú térburkolatokat szükséges alkalmazni. Ezek felülete a klasszikus vagy nemesített felületi és hagyományos vagy N + F kialakítással készülnek, melyek egyaránt alkalmasak az előzőekben említett nagy súllyal rendelkező gépjárművek forgalmának az elviselésére.

A térkő burkolat szakszerű lerakásáról egy rövid ismertetőt olvashatsz a térkövezés aloldalunkon, melyben sok hasznos tanácsot, tippet, trükköt árulunk el, hogy miként tudod a legtökéletesebben kivitelezni a térkő lerakását!

Kínálatunkban megtalálható térkövek a sok éves szakmai és forgalmazói tapasztalat által kerültek kiválasztásra, ezért egytől egyig magas minőséget képviselnek. A szortimentben lévő térkövek gyártói a legkülönfélébb méretű, formájú, vastagságú és felületű burkolatokat kínálják, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb térburkolatot nálunk.

Bővebb információért és árajánlatért látogass el telephelyünkre vagy írj nekünk!