Barkács

A Léta-Ker megalapítása óta vallja, hogy az építkezőket nem elegendő kiszolgálni, támogatni: segíteni is kell az építkezés rögös útjain. Ezért alakítottuk ki úgy a termékkínálatunkat, hogy nem csak a nehéz építőanyagok érhetőek el pécsi telephelyünkön, hanem az azok beépítését segítő szerszámok, eszközök is. Így nem csak alapanyagot adunk a kezedbe, de szerszámokat is és természetesen rengeteg szakmai tanácsot.

A vásárlás előtt bátran kérd ki munkatársaink véleményét, hogy biztosan a megfelelő szerszámot válaszd ki. Így a barkácsolás nem csak egy egyszerű munka lesz, hanem szórakozás és öröm is egyben.

Barkácsáru részlegünk nem csak a professzionális kivitelezők igényeit elégíti ki, de a hobby barkácsolók számára is széles választékot biztosít. Az alapvető szerszámosláda kellékek, úgy, mint a fűrészek, a kalapácsok vagy a fúrószárak mellett, elektromos kisgépek, valamint csiszolás és vágástechnikai estközök is elérhetőek a kínálatunkban. Válogass burkolószerszámainkból, festőszerszámaikból, a simítókból, vakolatszerszámokból vagy akár a csempevágókból.

A barkácsolás során ne feledkezz meg a biztonságról sem: nézd meg munkavédelmi eszközkínálatunkat is.

Válogass barkács termékeink közül!

1–16 termék, összesen 431 db