Tengernyi tennivaló lehet bent a házban is, amelyet talán eddig a kerti és más kinti munkák miatt hanyagoltál, de most már nincs mese, neki kell állni. Ha a  barkácsolás esetleg a hobbid, vagy kellemes időtöltésként tekintesz rá, akkor igazán élvezetesek lehetnek az olyan tennivalók, mint például a szerszámok közötti rendrakás, rendszerezés, vagy apróbb javítások például egy ajtón vagy széken.

Arról nem is beszélve, hogy nem csak az urakra háruló javítások pótlásának időszaka ez, de a hölgyek is elmerülhetnek a DIY projektekben. Sőt, a legjobb, ha mindezt egy közös családi barkácsolás keretében teszik, ahol a kicsik és nagyok együtt hangolódhatnak az ünnepekre, a saját barkácsolású karácsonyi kiegészítőkkel.

Összeszedtünk néhány inspiráló ötletet karácsonyra, amelyeket még meg lehet valósítani az ünnepekig. Ragadj csiszolót, kalapácsot és akár néhány régi festéket és barkácsolj egyedi dekorációt otthonodba!
 

Karácsonyfa, maradék fából
Farönk télapó
Létra, mint dekorelem

Képek forrás: Pinterest

Ha a barkácsolás elkezdéséhez úgy érzed, hogy valamire még szükséged van, akkor nézzetek körül itt, vagy gyertek el hozzánk személyesen!