Új ház centrum

Kedves építkezők, felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás komoly döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe, ha építkezés, lakásfelújítás előtt állunk?

Sok-sok szempont, amelyek alapján végül meghozzuk a döntést. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk.

Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés és befektetés! Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntened?

A válasz egyetlen szó: bizalom. Bízz egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik! Bízz több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésedet! Bízz átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban! És nem utolsó sorban bízz egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az években a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki. Utóbbi minősítést az újHáz Centrum idén már 10. alkalommal nyerte el.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Téged is valamelyik telephelyünkön köszönthetünk, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt állsz. Addig is érdemes átnézned legfrissebb akcióinkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatainkba.

Üdvözlettel,
az újHÁZ Centrum csapata

Mindent megtalálsz amire szükséged van

Kíváncsi vagy ajánlatainkra? Iratkozz fel hírlevelünkre!