Jeges ragyogás!

A télről sokaknak valószínűleg nem az évszakra jellemző csodálatos színek kavalkádja jut eszébe, holott, ha jobban belegondolunk, a hópelyhek jeges csillogása, a szürkés kék árnyalatok sokasága és a téli napsütés fényei egy erdei séta során is lehetnek elragadóan szépek. 

A ragyogó hideg színek pedig a fürdőszobákban is kimondottan jól mutatnak! Erre hoztunk most pár példát a nálunk kapható burkolat családok közül. 

Marca Corona – Multiforme

A Multiforme padló és falburkolat sorozata új lehetőséget teremt az elemekkel való játékra, melyet a cementek világa ihletett. Már a neve is árulkodik természetéről és céljáról: kombinálja a különböző díszítőelemeket, hogy új, eredeti megoldás szülessenek.

 

FAP – Milano Mood

A FAP gyár ezen kollekcióját lágy színek és kortárs dekorációk jellemzik, melyek olyan elegánsak és romantikusak, hogy a hideg, kékes szín ellenére sem érezzük a felületet ridegnek.  

 

FAP – Deco&More

A FAP gyár új fali esszenciája ez a család, mely 10 gyönyörű dekort kínál, melyeket elsősorban a természeti tájak ihlettek. A kékes ezüstös árnyalatok pedig ugyanúgy megtalálhatóak bennük, mint a melegebb színek.

 
 

La Fabbrica – Small

A Small kis méretű csempéi gyönyörű, akvarell megjelenésű fali burkolatok, melyek 12 pompázatos színben kaphatóak. Formáját és méretét tekintve is lenyűgöző a kínálata, ahol mindenki megtalálja a számára legkedvesebb csempét, természetesen a téli színeket is beleértve.

 
 

Az új esztendőben is vár Téged a több mint 15 év szakmai tapasztalattal rendelkező fürdőszoba tervező csapatunk!

Látogass el telephelyünkre, nézd meg fürdőszoba bemutatótermünket és válaszd 3D látványtervezési szolgáltatásunkat!