A falak színein, a bútorokon és az egyes helyiségek burkolatain túl otthonunk megjelenését a kiegészítők határozzák meg leginkább. Nincs ez másként a fürdőszobában sem, ahol a kiegészítők nemcsak díszítenek, hanem praktikus segítőként is tekinthetünk rájuk.

Mire gondolunk? Egy jól megvilágított tükör, a mosdó feletti polc, egy sarokelem vagy a törölközőtartó egytől-egyig nélkülözhetetlen elemei a fürdőnek. Erre legtöbbször akkor döbbenünk rá, ha nincs kéznél egy tartóelem, amire a kéztörlőt akasztjuk, ha nem tudjuk hova helyezni a fogkefénket, netán nem jut hely a mosdópulton a bőrápolási rutin végeláthatatlan sorának.

A fürdőszobai kiegészítők ma már nemcsak a praktikum szolgálatában állnak, hanem esztétikai értékkel bírnak. Segítségükkel – mindamellett, hogy rendszerezhetünk vagy kéznél tarthatjuk mindazt, amire szükségünk van a vizes helyiségben – ízlésesen dekorálhatunk is.

 

Hansgrohe kiegészítők a fürdőszobában

A gyártók változatos formákkal és praktikus elemekkel kínálják a fürdőszobai kiegészítők sokaságát. Az egyik legkiemelkedőbb a piacon a német Hansgrohe, melynek 3 legújabb családját mutatjuk be.

  1. AddStoris: stílusos kiegészítők a borotvatükörtől a szappanadagolóig

A modern wellness fürdőszobában minden szépen a helyén van. Ideális esetben egy rendszerrel, amely tökéletesen illeszkedik a csapok és zuhanyzók stílusához. Az AddStoris fogkefe tartók, akasztók és törülközőtartók tökéletesen egyszerűek. A kozmetikai papír zsebkendő tartó, a WC kefe és papír tartó is gyönyörűen és feltűnés nélkül beleolvad a környező hangulatba. Hat különböző felületkezelés közül választhatjuk ki a számunkra megfelelő megjelenést.

 

  1. A Hansgrohe legújabb újdonsága egyedülálló a piacon: a WallStoris

A WallStoris egy szalagból és moduláris tartozékokból áll. Mi döntjük el a szalag hosszát, és a mi igényünk, ízlésünk és a térbeli adottságok szerint rendezhetjük el a falat. A rendszerezés a fürdőszobában még soha nem volt ilyen egyszerű, ilyen rugalmas és ennyire egyéni.

A rudak két hosszban (50 és 70 cm) és két kivitelben (matt fekete és matt fehér) készülnek. A modulok: polcok, kampók, kosarak vagy cserepek azonos színben és többféle változatban.

Telepítése nagyon egyszerű: a csíkokat fel lehet ragasztani, így később könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy maradványokat hagynának. De a klasszikus módon csavarozhatók is.  Tökéletes nedves környezetben, ugyanis a lefolyó megakadályozza, hogy a víz összegyűljön a tartályokban.  A WallStoris akár mosogatógépben mosható. A WallStoris a WC környezetére is gondolt, a WC-kefe és a WC-papír számára is megfelelő tartóval rendelkezik.

 

  1. XtraStoris: Tárolóhely az álomfürdőért


Tárolóhelyre lenne szükség az ápolószerek és egészségügyi cikkek számára? Erre is van megoldásunk! Létezik egy süllyesztett fali tárolómegoldás, amely extra helyet teremt, és ugyanolyan jól néz ki, mint a fürdőszoba többi része. Egy designos vízálló falfülke, melyet könnyű kivitelezni. Ez az XtraStoris.

Miért érdemes az XtraStoris mellett letenni a voksunkat?

  • Helytakarékos megoldást kínál a stílusos fürdőszobai hangulatért.
  • Integrált megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba megjelenését a legapróbb részletekig személyre szabjuk.
  • Prémium minőség három változatban, többféle felületi kiképzéssel és mérettel – ideális kiegészítője a meglévő zuhanytermékeknek.
  • Vízálló alapkészlet, mely tartós biztonságot és felhasználói élményt nyújt.

Ha részletesebben is megismernéd a legegyedibb és legjobb minőségű fürdőszobai kiegészítők sorát, akkor látogass telephelyünkön található 800 nézetméternyi fürdőszoba bemutatótermünkbe, ahol szaktanácsadóink örömmel segítenek kiválasztani az otthonod számára tökéletes kiegészítőt!