Csak egy pár vödör homokot szeretne vinni a homokozóba? Kerti munkát tervez a hétvégére és már csak egy kevés kavics vagy homok kell hozzá?

Forduljon hozzánk, szívesen segítünk! Telephelyünkön kis mennyiségű szóródó anyagot is tud vásárolni, ennek mikéntjét szemléltetik a következő képsorok.

 

          
             

1. lépés

Kérjük először az autóval álljon rá az udvaron található hídmérlegre, így biztosítva egy kiinduló mérést! Kollégáink kamerákon keresztül észlelik, és a rendszám alapján rögzítik a mérést.  A mérlegelés alatt az autóból kérjük ne szálljon ki! A jelzőlámpa zöld villogó jelzése esetén a mérés kész, Ön tovább hajthat a kiválasztott termékhez.

 

2. lépés

A kiválasztott terméket elviheti saját, hozott vödörben vagy zsákban is, ha azonban ilyennel nem rendelkezik, nálunk is van lehetősége zsákot vásárolni. Kollégáink segítenek a vödrök, zsákok megtöltésében.

 

3. lépés

Miután a termék az autóba kerül, kérjük álljon újra a mérlegre! A mérlegelés most is akkor készült el, amikor a jelzőlámpa már zölden villog. Ekkor lehajthat a mérlegről.

 

 4. lépés

Végül kérjük fáradjon be irodánkba, ahol kollégáink már a kinyomtatott mérlegjeggyel várják! Ezen szerepelnek a mérlegelések adatai és az Ön rendszáma. Kollégáink segítenek, hogy a rendszám alapján  beazonosítsa a mérést és rendezze az áru ellenértékét.